Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Ίωνες – Παγκρατι 1-3

Νίκη χαρακτήρα πέτυχε η ομάδα του ΑΟ Παγκρατίου στην έδρα των Ιώνων με 3-1 σετ και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της Α΄φάσης του Πρωταθλήματος.

Αποφασιστικότητα, πάθος, συγκέντρωση και προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο ήταν τα στοιχεία που οδήγησαν σε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στους πρωτοπόρους και πολύ έμπειρους Ίωνες.

Από τον πρώτο κιόλας πόντο, η ομάδα έδειξε την διάθεσή της να παίξει ωραίο βόλλευ και το κατάφερε σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα.

Με τρομερά ποσοστά υποδοχής (71% – άριστες) και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους ακραίους του, που επέστρεφαν από τραυματισμούς, το Παγκράτι κατόρθωσε να προηγηθεί στα σετ με 1-0. Στο δεύτερο σετ, λεπτομέρειες και ατομικά λάθη έκριναν τη διαφορά, καθώς οι Ίωνες τα εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η συνέχεια, όμως, ανήκε στους φιλοξενούμενους που κατέκτησαν εύκολα το τρίτο σετ. Το ίδιο συνέβη και στο τέταρτο, όπου η ομάδα μας πήρε μια διαφορά στο 6-2 την οποία δεν έχασε μέχρι το τέλος, για να πάρει ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Όπως φαίνεται όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική της Α΄φάσης της LIFE Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος. Το Παγκράτι χρειάζεται έναν βαθμό απέναντι στην, τέταρτη του βαθμολογικού πίνακα, Χαλκίδα την ερχόμενη Παρασκευή 17/12 (21.45) στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ για να προκριθεί. Να υπενθυμίσουμε ότι προκρίνονται οι 4 πρώτοι του Α΄Ομίλου και διασταυρώνονται με τους 4 πρώτους του Β΄ Ομίλου.

ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1-3

Σετ: 22-25, 25-22, 16-25, 23-25

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Παπανικολάου Αλέξανδρος, Βαρβιτσιώτης Πέτρος, Γιαννέλος Κωνσταντίνος, Στραγαλάς Δημήτρης, Καρράς Κωνσταντίνος(L), Νικολούδης Μιχάλης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος (C), Παππάς Γρηγόρης, Φιλίππου Άγγελος(L), Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παππούλης Κυριάκος, Ντινόπουλος Μενέλαο

 

More in Βόλεϊ