Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Χαλκίδα 3-1

Νίκη και πρόκριση στην Β’ Φάση της LIFE Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ πέτυχε το Τμήμα Πετοσφαίρισης του ΑΟ Παγκρατίου μετά την καθαρή επικράτηση έναντι του ΟΠΕ Χαλκίδας με 3-1 σετ στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ.

Μετά από έναν επεισοδιακό πρώτο γύρο, με πολλά προβλήματα και απουσίες σε σημαντικές αναμετρήσεις, η ομάδα «πάτησε γκάζι» στην πιο σημαντική στιγμή του Πρωταθλήματος. Με δύο νίκες και εξίσου ουσιαστικές εμφανίσεις έκλεισε την Α’ φάση και πανηγύρισε την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος.

Στην αναμέτρηση με τη Χαλκίδα, το Παγκράτι παρουσιάστηκε αγχωμένο αλλά με όπλο το πολύ καλό σερβίς και το μπλοκ κατόρθωσε να προηγηθεί με 1-0 (25-16). Ωστόσο, η αγωνιστική απραξία πολλών από τους αθλητές έκανε την εμφάνισή της στο δεύτερο σετ και με μια “κοιλιά” 5-6 πόντων το Παγκράτι έμεινε πίσω, χωρίς να καταφέρνει να επιστρέψει στο σετ, χάνοντας το με 25-23. Στη συνέχεια, όμως, οι λύσεις από τον πάγκο και η ποιότητα των παικτών έκανε τη διαφορά, αφού δεν έδωσε περιθώριο στον αντίπαλο στα δύο εναπομείναντα σετ.

Τελικά, η νίκη και η πρόκριση ήρθε, και πλέον το Παγκράτι αναμένει να μάθει το πρόγραμμά της για την Β’ Φάση της LIFE Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών που αναμένεται να ξεκινήσει στις 14/01/2022.

Επόμενες αναμετρήσεις για την ομάδα μας, το διήμερο 22-23/12, οπότε και θα δώσει το παρόν στο final-four του LIFE Κυπέλλου Ανδρών, στο Κλειστό του Αγίου Θωμά (Μαρούσι)

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3-1
Σετ: 25-16, 23-25, 25-19, 25-21
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Παπανικολάου Αλέξανδρος, Δαλέκος Μιχαήλ, Γιαννέλος Κωνσταντίνος, Στραγαλάς Δημήτρης, Καρράς Κωνσταντίνος(L), Νικολούδης Μιχάλης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος (C), Παππάς Γρηγόρης, Φιλίππου Άγγελος(L), Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παππούλης Κυριάκος, Ντινόπουλος Μενέλαο

More in Βόλεϊ