Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Πανελλήνιος 3-1

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του, ο ΑΟ Παγκρατίου στην Β’ Φάση της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα για τις θέσεις 1-8, αφού επικράτησε με 3-1 επί του Πανελληνίου.

Με ωραίο βόλλεϊ και ανοδική απόδοση όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει σε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που την είχε «πληγώσει» στον πρώτο γύρο.
Η ανάμετρηση ξεκίνησε μουδιασμένα για το Παγκράτι, που προσπαθούσε να βρει ρυθμό μετά από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Αποτέλεσμα αυτού η σωρεία λαθών στο πρώτο σετ και η κατάκτησή του από τους φιλοξενόυμενους με 25-22.
Ωστόσο, η ομάδα βρήκε λύσεις από την επίθεση αλλά και από το σερβίς, κατορθώνοντας να κυριαρχήσει στα επόμενα τρία σετ, οδηγούμενη σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Κυριακή 23/01 και ώρα 14.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ με την ΑΕ Αγίας Παρασκευής για την εξ’ αναβολής 1η Αγωνιστική της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Η νίκη αυτή αφιερώνεται από όλο το επιτελείο και τους παίκτες, στον πιστό φίλαθλο και φίλο μας Ηλία Αγγάνη.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 3-1
Σετ: 22-25, 25-22, 25-14, 25-19
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Ξυδερός Αντώνης): Στραγαλάς Δημήτρης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος(C), Καρράς Κωνσταντίνος(L), Νικολούδης Μιχάλης, Δαλέκος Μιχάλης, Παππούλης Κυρίακος, Φιλίππου Άγγελος(L), Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Ντινόπουλος Μενέλαος, Χατζάτογλου Σταύρος

More in Βόλεϊ