Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Γαλάτσι 3-0

70 λεπτά χρειάστηκε η ομάδα του Παγκρατίου για να κάμψει την αντίσταση του Γαλατσίου για την 4η Αγωνιστική της Β’ Φάσης της LIFE Β’εθινκής του Πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ. Το σύνολο του Αντώνη Ξυδερού πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις και με το καθαρό αυτό τρίποντο αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε και τελείωσε με πολύ υψηλά ποσοστά επίθεσης από την ομάδα του Παγκρατίου και λύσεις από όλες τις θέσεις. Σε όλα τα σετ διαμορφώθηκε ένα προβάδισμα ασφαλείας στα μέσα του σετ από τους γηπεδούχους, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν απαντήσεις. Δόθηκε, έτσι, η ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας να πραγματοποιήσει αλλαγές και να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν. Το ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν, επίσης, με τα χρώματα του συλλόγου οι νέες προσθήκες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, Κασσωτάκης Δ. και Ντόκος Π..

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Πέμπτη 10/02 (21.45) απέναντι στον ΑΟ Οδυσσέα Αμαρουσίου, στο Γήπεδο Κοκκινιάς Αμαρουσίου.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 3-0
Σετ: 25-20, 25-20, 25-11
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Παπανικολάου Αλέξανδρος, Κασσωτάκης Δημήτρης (L), Στραγαλάς Δημήτρης, Καρράς Κωνσταντίνος (L), Νικολούδης Μιχάλης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος (C), Ντόκος Πολύωρος, Φιλίππου Άγγελος, Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παππούλης Κυριάκος, Ντινόπουλος Μενέλαος

More in Βόλεϊ