Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Οδυσσέας Αμαρουσίου – Παγκράτι 1-3

Μεγάλη νίκη πέτυχε το Παγκράτι μέσα στην έδρα του Οδυσσέα με 3-1, για το Πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ, και παρέμεινε κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα πετυχαίνοντας τη δεύτερη διαδοχική της νίκη με καλή εμφάνιση.

Μετά την επιτυχία του ημιτελικού του Κυπέλλου, η ομάδα του Αντώνη Ξυδερού διπλασίασε τις φετινές νίκες επί του Οδυσσέα Αμαρουσίου, με το ίδιο σκορ και εξίσου καλή απόδοση. Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά της, με τις δυο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα και ποιοτικές φάσεις.

Η ομάδα μας μπήκε αγχωμένη στο πρώτο σετ, υποπίπτοντας σε πολλά λάθη, με χαρακτηριστικό ότι έχασε 5 σερβίς. Ωστόσο, η πίεση που ασκούσε από την αρχή ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να κατακτήσει το πρώτο σετ με 25-22. Στη συνέχεια, το Παγκράτι έβρισκε σταθερότητα στο παιχνίδι του και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον πασαδόρο του, κατόρθωσε να απαντήσει στην πίεση του δεύτερου σετ που άσκησε ο Οδυσσέας και έτσι το κέρδισε με 26-24. Το τρίτο σετ, άνηκε στους γηπεδούχους, που με ένα σερί στο 19-19 ξέφυγαν και μείωσαν σε 2-1 με σκορ 25-19. Στο τελευταίο, όμως, σετ το Παγκράτι δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης και επιβλήθηκε με 25-19 παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Παρασκευή 18/02 (21.45) απέναντι στους Ίωνες ΑΣΠ, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ.

ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1-3
Σετ: 22-25, 24-26, 25-19, 19-25
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Παπανικολάου Αλέξανδρος, Κασσωτάκης Δημήτρης (L), Στραγαλάς Δημήτρης, Νικολούδης Μιχάλης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος (C), Ντόκος Πολύωρος, Φιλίππου Άγγελος(L), Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παππούλης Κυριάκος, Ντινόπουλος Μενέλαος

More in Βόλεϊ