Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Αμπελόκηποι – Παγκράτι 3-1

Πικρή ήττα γνώρισε η ομάδα του Παγκρατίου στο ΑΚ Γουδή από τους Αμπελόκηπους με σκορ 3-1. Με την ήττα αυτή, η ομάδα μας απομακρύνεται από την πρώτη θέση και θα πάει την Πέμπτη κόντρα στην Κερατέα να τα παίξει όλα για όλα, ώστε να παραμείνει ζωντανή στο παιχνίδι του Πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καλά και αποτέλεσμα των πολλών λαθών και της έλλειψης φρεσκάδας από τους φιλοξενούμενους, ήταν να προηγηθούν οι Αμπελόκηποι με 1-0 και 25-22. Με αυτοπεποίθηση και μεγάλη πίεση στο σερβίς, οι γηπεδούχοι χάλασαν την υποδοχή του Παγκρατίου και χωρίς τη δυνατότητα ορθολογικής ανάπτυξης από τον πασαδόρο μας, ήρθε το 2-0 με 25-22. Η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση στο τρίτο σετ και επέδειξε τα ποιοτικά στοιχεία που διαθέτει, ιδίως όταν έχει μεγάλα ποσοστά στην υποδοχή. Έτσι, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με 25-17. Στο τέταρτο σετ, όμως, φάνηκαν τα προβλήματα κόπωσης και τραυματισμών που ταλανίζουν την ομάδα από την αρχή της χρονιάς, με αποτέλεσμα να έρθει το δίκαιο για την εικόνα της αναμέτρησης 3-1 υπέρ των Αμπελοκήπων.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Πέμπτη 24/02 και ώρα 21.30 στο Γήπεδο Κερατέας (Ι. Μέγγουλης) με τον ΓΣ Κερατέας για την 7η και τελευταία Αγωνιστική του 1ου γύρου, της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα, απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 3-1
Σετ:
 25-22, 25-22, 17-25, 25-16
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Παπανικολάου Αλέξανδρος, Δαλέκος Μιχάλης, Στραγαλάς Δημήτρης, Νικολούδης Μιχάλης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος (C), Ντόκος Πολυδώρης, Φιλίππου Άγγελος, Παπαθεοδοσίου Άκης, Κασσωτάκης Δημήτριος (L), Ζαρίφης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παππούλης Κυριάκος

More in Βόλεϊ