Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Κερατέα – Παγκράτι 3-1

Νέα ήττα υπέστη ο ΑΟ Παγκρατίου στην έδρα της Κερατέας με σκορ 3-1 και υποχώρησε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον, η ομάδα μας μένει μακριά από το στόχο του Πρωταθλήματος και διατηρεί μόνο τις όποιες μαθηματικές ελπίδες.

Σε μια αναμέτρηση που το Παγκράτι ήταν ανταγωνιστικό για ένα μόνο σετ, χωρίς να καταφέρνει να διατηρήσει αγωνιστικό ρυθμό. Στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο σε θεαματικές φάσεις και με μεγάλα ποσοστά στο side-out εκατέρωθεν, με αποτέλεσμα το σύνολο με τα λιγότερα λάθη να το κατακτήσει με 24-26. Η συνέχεια, όμως, ανήκε στην Κερατέα, που με όπλο το σερβίς και το πολύ καλό μπλοκ της, προκάλεσαν πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους. Τα δυο σετ ολοκληρώθηκαν με το ίδιο σκορ 25-16 σε έναν μονόλογο των γηπεδούχων. Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας έκανε μια αντεπίθεση διαρκείας και πλησίασε στον πόντο (21-20). Ωστόσο, ξέμεινε από δυνάμεις και ως εκ τούτου υποχρεώθηκε στη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο Πρωτάθλημα.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Πέμπτη 03/03 και ώρα 21.45 στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής με την ΑΕ Αγίας Παρασκευής για την 8η Αγωνιστική, της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 3-1
Σετ:
 24-26, 25-16, 25-16, 25-21
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Δαλέκος Μιχάλης, Στραγαλάς Δημήτρης, Νικολούδης Μιχάλης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος (C), Ντόκος Πολυδώρης, Φιλίππου Άγγελος, Παπαθεοδοσίου Άκης, Κασσωτάκης Δημήτριος (L), Ζαρίφης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παππούλης Κυριάκος

More in Βόλεϊ