Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΠΣΑ: Παγκράτι – Θεμιστοκλής 6-0

Τρεις στροφές μένουν πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, με την ομάδα μας να επικρατεί με 6-0 επί του Θεμιστοκλή, να κάνει το 15/15 και να ξεφεύγει με 12 πόντους από τη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας.

Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Γιούτσος άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας με κεφαλιά, ενώ ο Αρσενίου, μόλις 4′ αργότερα, διπλασίασε τα τέρματα μας, κάνοντας το 2-0. Πριν κλείσει καλά-καλά το 15λεπτο του αγώνα, ο Νεζίρι προστέθηκε κι αυτός στον πίνακα των σκόρερ, πετυχαίνοντας το 3-0, ενώ στο 17′ η ομάδα μας απέκτησε “αέρα” τεσσάρων τερμάτων, με το Γιούτσο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από κόρνερ του Αρσενίου, για το 4-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες μας συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες, με τον Αρσενίου να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 59′ στο 5-0, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 69ο λεπτό έγραψε χατ-τρικ, με όμορφη εκτέλεση φάουλ, κάνοντας το 6-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 6-0 (4-0)
Σκόρερ: 8′-17′ Γιούτσος, 12′-59′-69′ Αρσενίου, 15′ Νεζίρι / –
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Αθανασίου, Κ. Μερετσόλιας (60′ Καραβουσάνος), Κωνσταντινίδης, Γιούτσος (60′ Σταθερόπουλος), Ντότσικας, Αδάμης (46′ Τσιάβος), Στεργιόπουλος (46′ Λάζαρης), Σακαλής, Αρσενίου, Νεζίρι (46′ Θεοχαρόπουλος), Ρίζος

More in Ποδόσφαιρο