Connect with us

Ακαδημίες

A’ ΕΣΚΑ ΠΑΙΔΩΝ: Πλάτωνας – Παγκράτι 83-54

Αποκλεισμός για το παιδικό μας τμήμα, που ηττήθηκε από τον Πλάτωνα με 83-54 χάνοντας την πρόκριση στη σειρά των αγώνων, με 2-1.

Η ομάδα μας που είχε ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1, μετά από έναν πολύ καλό αγώνα στο κλειστό του Μετς, μπήκε στο παρκέ για τον τρίτω αγώνα με αμυντική προσήλωση, αλλά οι κακές επιθετικές επιλογές, έφεραν το φτωχό 11-8 του πρώτου δεκαλέπτου.
Στη δεύτερη περίοδο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, αλλά αυτό δεν βοήθησε τους παίκτες μας, που έχασαν τη συγκέντρωσή τους στην άμυνα και βρέθηκαν να χάνουν με διψήφια διαφορά στο ημίχρονο και το σκορ στο 38-25.
Ίδιο σκηνικό είχε και το τρίτο δεκάλεπτο, με την ομάδα μας να μην μπορεί να αντιμετωπίσει επιτυχώς τους παίκτες του Πλάτωνα και τη διαφορά να ανοίγει στο 30′ (61-38).
Στο τέταρτο δεκάλεπτο, δυστυχώς η ζημιά είχε γίνει και οι πιθανότητες ανατροπής ελάχιστες, με την ήττα να έρχεται τελικώς, με σκορ 83-54.

Με αυτή την ήττα, ο σύλλογός μας αποκλείστηκε και δεν θα προχωρήσει στη Γ’ Φάση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Παίδων, όμως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και λοιπούς συντελεστές, μιας πάρα πολύ επιτυχημένης χρονιάς!

ΠΛΑΤΩΝ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 83-54
Δεκάλεπτα: 11-8, 38-25, 61-38, 83-54
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Αντωνόπουλος): Γαλατσίδας 10, Δημητρόπουλος 2, Χαρίτος 1, Τζεμανάκης, Μαλο 9, Μαραγκουδάκης 5, Κομητάς, Κούτρας 2, Σταμπουλής 16, Σεργεντάνης 9, Μανάβης, Ντότσι

More in Ακαδημίες