Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Αγία Παρασκευή – Παγκράτι 3-0

Άλλη μια κακή εμφάνιση που έφερε μοιραία την ήττα στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής απέναντι στην ομώνυμη ομάδα με σκορ 3-0. Σε άλλο ένα παιχνίδι, το σύνολο του Αντώνη Ξυδερού παρουσίασε προβλήματα στη διάρκεια της απόδοσής της και την υποδοχή, με αποτέλεσμα να ηττηθεί χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στους αντιπάλους.

Το Παγκράτι δεν μπόρεσε να πιάσει τα υψηλά επίπεδα υποδοχής που απαιτούνται σε αυτές τις αναμετρήσεις και χωρίς να πιέζει ιδιαίτερα στο δικό του σερβίς – χαρακτηριστικό το 22% αποτελεσματικότητας στους πόντους από το σερβίς μας – δεν προβλημάτισε σε κανένα σημείο τους γηπεδούχους. Με πολλές αλλαγές προσώπων και έλλειψη φρεσκάδας από τα αλλεπάλληλα παιχνίδια, το Παγκράτι σε κανένα σετ δεν ξεπέρασε τους 17 πόντους. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια, με σκοπό η ομάδα μας να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο ενόψει της ολοκλήρωσης του Πρωταθλήματος.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Πέμπτη 10/03 και ώρα 21.00 στο Γήπεδο του Πανελληνίου με τον Πανελλήνιο ΓΣ για την 9η Αγωνιστική, της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 3-0
Σετ:
 25-17, 25-14, 25-17
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Δαλέκος Μιχάλης, Στραγαλάς Δημήτρης, Νικολούδης Μιχάλης, Ντόκος Πολυδώρης, Παπαθεοδοσίου Άκης, Κασσωτάκης Δημήτριος (L), Ζαρίφης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παππούλης Κυριάκος, Ντινόπουλος Μενέλαος

More in Βόλεϊ