Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Αμπελόκηποι 1-3

Δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά το Παγκράτι κόντρα στους Αμπελόκηπους και υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα με 3-1.

Για άλλη μια αναμέτρηση, το Παγκράτι παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, με αποτέλεσμα να ηττηθεί για τρίτη φορά στο φετινό Πρωτάθλημα από τους Αμπελόκηπους. Οι Αμπελόκηποι έγινε η δεύτερη ομάδα που νικάει φέτος το Παγκράτι μέσα στο ΜΕΤΣ, μετά τη νίκη της Αγίας Παρασκευής την πρώτη αγωνιστική της Β΄ Φάσης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που πήραν ένα προβάδισμα τριών πόντων στη μέση του πρώτου σετ, το οποίο διεύρυναν, για να προηγηθούν με 25-18. Το Παγκράτι έβγαλε αντίδραση, βελτιώνοντας την υποδοχή του και την άμυνά του, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με 25-20. Η έλλειψη διάρκειας, όμως, στο παιχνίδι της ομάδας έκανε την εμφάνισή της στο τρίτο και τέταρτο σετ. Η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση και η αδυναμία στο μπλοκ κόστισαν στους γηπεδούχους, που έμοιαζαν να μην έχουν απαντήσεις στις προσπάθειες των αντιπάλων τους. Οι Αμπελόκηποι κατέκτησαν τα σετ με το ίδιο σκορ, 25-19, και με ιδιαίτερη ευκολία απέδρασαν από το Κλειστό του ΜΕΤΣ.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Πέμπτη 24/03 και ώρα 21.45 στο Γήπεδο του Γαλατσίου με την ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου για την 11η Αγωνιστική, της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-3
Σετ: 18-25, 25-20, 19-25, 19-25
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Κασσωτάκης Δημήτρης (L), Στραγαλάς Δημήτρης, Νικολούδης Μιχάλης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος (C), Ντόκος Πολύωρος, Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παππούλης Κυριάκος, Ντινόπουλος Μενέλαος, Καρράς Κων/νος (L)

More in Βόλεϊ