Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Γαλάτσι – Παγκράτι 1-3

Με μεστή εμφάνιση, το Παγκράτι επέστρεψε στις νίκες μετά την επικράτησή του, επί της ομάδας του Γαλατσίου εκτός έδρας με 3-1 σετ. Μετά την κακή εμφάνιση απέναντι στους Αμπελόκηπους την περασμένη εβδομάδα, το σύνολο του Παγκρατίου έβγαλε αντίδραση και πήρε το τρίποντο που προσέφερε χαμόγελα.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τα ίδια προβλήματα που τελείωσε και το προηγούμενο ματς, με την ομάδα μας να παρουσιάζεται πολύ κακή σε μπλοκ και άμυνα, χωρίς να μπορεί να πιέσει στο σερβίς της. Ως επακόλουθο, το Γαλάτσι έπαιζε με σχεδόν άριστη υποδοχή και αποτελεσματικότητα στην επίθεση για ολόκληρο το πρώτο σετ και έτσι οδηγήθηκε στην κατάκτησή του, με 25-18. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, βελτίωσαν την υποδοχή τους και περιορίζοντας τα λάθη τους μπήκαν ξανά στο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ με 25-21. Το τρίτο σετ ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο και στο τέλος κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με το Παγκράτι να το κερδίζει με 25-23. Στη συνέχεια, το Γαλάτσι δεν μπόρεσε να απαντήσει στο προβάδισμα της ομάδας μας, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 υπέρ του Παγκρατίου με 25-20.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Παρασκευή 01/04 και ώρα 21.45 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ απέναντι στον ΑΟ Οδυσσέα για την 12η Αγωνιστική, της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ  ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1-3
Σετ: 25-18, 21-25, 23-25, 20-25
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Κασσωτάκης Δημήτρης (L), Στραγαλάς Δημήτρης, Νικολούδης Μιχάλης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος (C), Ντόκος Πολύωρος, Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παππούλης Κυριάκος, Ντινόπουλος Μενέλαος, Καρράς Κων/νος (L)

More in Βόλεϊ