Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Οδυσσέας Αμαρουσίου 3-2

Το Παγκράτι κατέκτησε οριακή νίκη απέναντι στον Οδυσσέα και παρέμεινε στην τέταρτη θέση του Πρωταθλήματος. Σε μια πολύ όμορφη αλλά και ισορροπημένη αναμέτρηση – όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει τη φετινή χρονιά οι δυο ομάδες – το Παγκράτι επικράτησε με 3-2 στο τάι-μπρέικ και έφτασε τις τρεις φετινές νίκες επί του Οδυσσέα.

Ο Οδυσσέας μπήκε πιο συγκεντρωμένος στον αγώνα και με αποτελεσματικότητα στα κρίσιμα σημεία του σετ, προηγήθηκε με 25-21. Το Παγκράτι με όπλο για ακόμα μια φορά το σάιντ-άουτ παιχνίδι και το 73% αποτελεσματικότητας σε πόντους από υποδοχή ισοφάρισε με 25-21. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη και ο πιο σταθερός στην απόδοσή του, Οδυσσέας προηγήθηκε εκ νέου με 25-18. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να ανακάμψουν στην αναμέτρηση και να περιορίσουν τα λάθη τους διαμορφώνοντας το 2-2 με 25-21, οδηγώντας το ματς στο τάι-μπρέικ. Με το ψυχολογικό πλεονέκτημα και μεγαλύτερη φρεσκάδα στο τερέν, το Παγκράτι έκανε ένα ξέσπασμα 6 σερί πόντων που ήταν αρκετό να χαρίσει τη νίκη με 3-2 σετ (15-8).

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Παρασκευή 08/04 και ώρα 21.45 στο 5ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας απέναντι στους Ίωνες ΑΣΠ για την 13η Αγωνιστική, της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 3-2
Σετ: 21-25, 25-21, 18-25, 25-21, 15-8
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Κασσωτάκης Δημήτρης (L), Στραγαλάς Δημήτρης, Νικολούδης Μιχάλης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος (C), Ντόκος Πολύωρος, Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παππούλης Κυριάκος, Ντινόπουλος Μενέλαος, Καρράς Κων/νος (L), Φιλίππου Άγγελος

More in Βόλεϊ