Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΠΣΑ: Αστέρας Γλυφάδας – Παγκράτι 1-1

Στο ίδιο γήπεδο όπου γνώρισε πριν λίγες μέρες την πρώτη της φετινή ήττα, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, μετά το 1-1 με τον Αστέρα Γλυφάδας και διατηρήθηκε σε διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες παρότι είχαν ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, με την ομάδα μας όμως να ανοίγει νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ, με το Θεοχαρόπουλο στο 52′. Οι παίκτες της Γλυφάδας αύξησαν την πίεση τους και κατάφεραν στο 65ο λεπτό να ισοφαρίσουν σε 1-1.
Η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες στο 85′ μετά την αποβολή του Μερετσόλια, όμως κατάφερε να μην απειληθεί και να κατακτήσει έναν υπερπολύτιμο βαθμό.

Πλέον η ομάδα μας έχει 52 βαθμούς, 9 μπροστά από τους δεύτερους στη βαθμολογία Ίωνες τους οποίους αντιμετωπίζει την ερχόμενη βδομάδα, εκτός έδρας, έχοντας την ευκαιρία με νίκη να κλειδώσει την άνοδο 5 στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1-1 (0-0)
Σκόρερ: 65′ Γιαννακόπουλος / 52′ Θεοχαρόπουλος
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Ακριτίδης): Κελαίδιτης, Δ. Μερετσόλιας (46’ Γιούτσος), Κωσνταντινίδης (46’ Θεοχαρόπουλος), Μηνόπουλος (60’ Κ. Μερετσόλιας), Βασιλειάδης, Αδάμης, Στεργιόπουλος, Νάνος (46’ Μαρκογκίκας), Αρσενίου (53’ Κοκκινασίδης), Νιζίρι, Ρίζος.

More in Ποδόσφαιρο