Connect with us

Βόλεϊ

Β ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Κερατέα 0-3

Με αρνητικό αποτέλεσμα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, η ομάδα του Παγκρατίου, που γνώρισε την ήττα με 3-0 εντός έδρας από την Κερατέα για την τελευταία αγωνιστική της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Σε μια αναμέτρηση που οι φιλοξενούμενοι είχαν εξασφαλίσει την κατάκτηση της πρώτης θέσης, παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Το Παγκράτι, όμως, δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις στην αποτελεσματικότητα των αντιπάλων και έτσι το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε υπέρ της Κερατέας με 21-25. Στο δεύτερο σετ, το Παγκράτι πίεσε στο σερβίς και παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο ουσιαστικοί στα κρίσιμα σημεία του σετ και το κατέκτησαν με 23-25. Το τελευταίο σετ είχε λάβει διαδικαστικό χαρακτήρα από νωρίς, όταν και η Κερατέα πήρε σημαντική διαφορά, την οποία δεν απώλεσε και έτσι επικράτησε με 19-25.

Το Παγκράτι ολοκλήρωσε, λοιπόν, αυτήν την σεζόν στην 5η θέση του Πρωταθλήματος με 8 νίκες και 6 ήττες, πίσω από Κερατέα, Αγία Παρασκευή, Αμπελόκηπους και Οδυσσέα Αμαρουσίου και μπροστά από Ίωνες, Γαλάτσι και Πανελλήνιο.

Ο ΑΟ Παγκρατίου θα ήθελε, επίσης, να δώσει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της Κερατέας που κατέκτησε την πρώτη θέση της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα και της ευχόμαστε καλή τύχη στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-3
Σετ: 21-25, 23-25, 19-25
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Κασσωτάκης Δημήτρης (L), Στραγαλάς Δημήτρης, Νικολούδης Μιχάλης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος (C), Ντόκος Πολύωρος, Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παππούλης Κυριάκος, Ντινόπουλος Μενέλαος, Καρράς Κων/νος (L), Φιλίππου Άγγελος

 

More in Βόλεϊ