Connect with us

Βόλεϊ

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Απολογισμός Αγωνιστικής Περιόδου 2021-22

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης χρονιάς από την ανασύσταση του Τμήματος Πετοσφαίρισης του ΑΟ Παγκρατίου, η ομάδα μας κατόρθωσε να εδραιωθεί στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Η χρονιά κρίνεται εν μέρει επιτυχημένη, καθώς, έπειτα από αρκετές κακοτυχίες, συμπεριλαμβανομένων τραυματισμών, αποχωρήσεων και ασθενειών, η ομάδα του Παγκρατίου κατόρθωσε να προκριθεί στην δεύτερη φάση της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα και να αναμετρηθεί κόντρα στις 8 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Η παρουσία, όμως, στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος που έκρινε και τον τίτλο, αφήνει μια πικρία, καθότι το Παγκράτι τερμάτισε στην 5η θέση της τελικής κατάταξης του Πρωταθλήματος, με ρεκόρ 8 νίκες και 6 ήττες.

Από τα σημαντικά σημεία της σεζόν, η παρουσία του Παγκρατίου στο final-four του LIFE Κυπέλλου Ανδρών, και η κατάκτηση της 2ης θέσης στο Κύπελλο, μετά από την ήττα στον τελικό από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Η αγωνιστική αυτή χρονιά ήταν διδακτική σε πολλούς τομείς και «ανοίγει την όρεξη» για την επόμενη. Η προσπάθεια θα συνεχίσει να είναι μεθοδευμένη και πάνω από όλα με μεράκι, ώστε η ομάδα να παρουσιάζεται ανταγωνιστική εντός των γραμμών του γηπέδου και παραγωγική έξω από αυτό.

Το Τμήμα Πετοσφαίρισης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παίκτες που στελέχωσαν τη φετινή ομάδα, καθώς και το τεχνικό επιτελείο αυτής. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει προς τον Αντώνη Ξυδερό, τον οποίο ευχαριστούμε για όλη τη συνδρομή και βοήθειά του από την πρώτη στιγμή ανασύστασης του τμήματος.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τη γειτονιά του Παγκρατίου που έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και στηρίζει τις δράσεις της ομάδας σε όλους τους τομείς.

More in Βόλεϊ