Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΠΣΑ: Κεραυνός Πετρ/λης-Παγκράτι 2-2

Με ισοπαλία έκλεισε τις υποχρεώσεις του το τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου μας, που έμεινε στο 2-2 με τον Κεραυνό στην Πετρούπολη σε ένα χορταστικό από άποψης φάσεων και θεάματος παιχνίδι.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με το Νάνο στο 5′, ενώ στο 11′ με αυτογκολ του Δασκαλάκη έγινε το 0-2. Οι αντίπαλοί μας αντέδρασαν γρήγορα και μείωσαν σε 1-2 στο 23ο λεπτό, ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42′ ο Ταουζής ισοφάρισε σε 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ, αφού οι δύο ομάδες δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο μέρος.

Η ομάδα μας τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με 62 βαθμούς και κατέκττησε τον τίτλο και την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ, σε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά!

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 2-2 (2-2)
ΚΕΡΑΥΝΌΣ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗΣ: Αλλάς, Τασιαδάμης, Μητράκος, Κωστόπουλος, Δασκαλάκης (59′ Κόλλιας), Κυριάκος, Μπακάλης (70′ Κατηφόρης), Τσαούσης (82′ Παρασκευούδης), Ψύλλας, Γκουτσούλας, Περαμερίτης.
ΠΑΓΚΡΆΤΙ: Κελαϊδίτης, Μερετσόλιας Κ. (46′ Σταθερόπουλος), Κωνσταντινίδης, Λάζαρης (73′ Μηνόπουλος), Τσιάβος (46′ Σακαλής), Αδάμης, Μερετσόλιας Δ., Νάνος (46′ Μακρογκίκας), Κοκκινασίδης, Νεζίρι, Θεοχαρόπουλος.

More in Ποδόσφαιρο