Connect with us

Βόλεϊ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ: Γέρακας – Παγκράτι 0-3

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον ΑΟ Παγκρατίου στη νέα αγωνιστική περίοδο, που επικράτησε επί του ΟΦ Γέρακα εκτός έδρας με 3-0 στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του LIFE Κυπέλλου Ανδρών.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε αρκετά έτοιμη στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς απέναντι σε ένα πιο αδύναμο σύνολο. Από το πρώτο κιόλας σετ, η διαφορά δυναμικότητας έγινε αισθητή, ωστόσο τα πολλά αβίαστα λάθη του Παγκρατίου δεν επέτρεψαν στους να ανοίξει η διαφορά, με αποτέλεσμα το σετ να ολοκληρωθεί με 19-25 υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο σετ, το Παγκράτι μείωσε τα λάθη και ανέδειξε το βάθος του πάγκου που διαθέτει μέσω του πλουραλισμού στις επιλογές που διαθέτει για να διαμορφωθεί το 0-2 (12-25).
Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και με ωραίο βόλλευ έφτασε στην καθαρή νίκη με 0-3 (15-25).
Στην αναμέτρηση αυτή, ο προπονητής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ποικίλα αγωνιστικά σχήματα και το τεχνικό επιτελείο να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.
Με αυτή τη νίκη το Παγκράτι μπήκε στην κλήρωση των οκτώ καλύτερων ομάδων του Κυπέλλου και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, τις προσεχείς εβδομάδες.

ΟΦ ΓΕΡΑΚΑ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 0-3 (19-25, 12-25, 15-25)
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς

More in Βόλεϊ