Connect with us

Βόλεϊ

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Αμπελόκηποι – Παγκράτι 2-3

Επιτυχημένο το πρώτο σημαντικό τεστ της χρονιάς για τον ΑΟ Παγκρατίου που επικράτησε με 3-2 σετ εκτός έδρας επί της ΑΕ Αμπελοκήπων σε ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής αλλά και του Β’ Ομίλου της 1ης Φάσης της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών, το Παγκράτι πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που την περσινή αγωνιστική περίοδο δεν κατόρθωσε να νικήσει σε καμία από τις μεταξύ τους συναντήσεις.
Όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του ΑΚ Γουδή παρακολούθησαν μια εξαιρετική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που μονομάχησαν από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Οι Αμπελόκηποι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και με όπλο το πιεστικό σερβίς αλλά και την άμυνά τους κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 (25-22).
Το Παγκράτι έβγαλε αντίδραση και με δυνατό ξεκίνημα στο σετ, όπου προηγήθηκε με 6-1, δημιούργησε μια διαφορά την οποία συντήρησε μέχρι το τέλος του σετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 (23-25). Στο τρίτο σετ, οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια “κοιλιά” στην αποδοσή τους με τους Αμπελόκηπους να εκμεταλλεύονται τα αβίαστα λάθη της ομάδας μας και να περνούν εκ νέου μπροστά με 2-1 (25-22).
Η συνέχεια, όμως άνηκε στο Παγκράτι που με αντεπίθεση διαρκείας και εξαιρετικό βόλλευ ανά διαστήματα κατέκτησε εύκολα το τέταρτο σετ με 15-25.
Με κεκτημένη ταχύτητα από το σετ ισοφάρισης και με ρυθμό στο σερβίς και την επίθεση, η ομάδα μας έφτασε στη δύσκολη νίκη με 16-18, ανατρέποντας το εις βάρος της 14-12 στο τάι μπρέικ και έφτασε στην πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Παρασκευή 21/10 και ώρα 21.45 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ, απέναντι στον ΟΠΕ Χαλκίδας για την 2η Αγωνιστική, της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 2-3
Σετ: 25-22, 23-25, 25-22, 15-25, 16-18
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς

More in Βόλεϊ