Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Χαλκίδα 3-1

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Παγκράτι στο Πρωτάθλημα που επικράτησε επί του ΟΠΕ Χαλκίδας με 3-1 σετ στο Κλειστό του ΜΕΤΣ και συνέχισε το νικηφόρο σερί της.

Απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου που θα διεκδικήσει την πρόκριση στη Β’ Φάση της LIFE Β’ Εθνικής Ανδρών, η ομάδα του Παγκρατίου παρουσιάστηκε σοβαρή και πιστή στο αγωνιστικό πλάνο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Το σύνολο του Σάββα Λοιζίδη ξεκίνησε μουδιασμένο, μένοντας πίσω στο σκορ με 20-14 λόγω των πολλών λαθών με αποτέλεσμα η φιλοξενούμενη ομάδα να προηγηθεί με 1-0 στα σετ (20-25). Παρά την εικόνα του πρώτου σετ, το Παγκράτι με όπλο το βάθος του πάγκου του και την ενέργεια που βρήκε στο δεύτερο σετ, ισοφάρισε σε 1-1 (25-17).
Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ, με την εικόνα της ομάδας να βελτιώνεται σταδιακά σε όλους τους τομείς και έτσι απέκτησε το προβάδισμα με 2-1 (25-21).
Στο τέταρτο σετ, το Παγκράτι μπήκε με πατημένο το πόδι στο γκάζι, μην αφήνοντας περιθώριο στη Χαλκίδα, φτάνοντας σε άλλη μια νίκη με ανατροπή με σκορ 3-1 (25-11).

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Πέμπτη 27/10 και ώρα 21.45 στο Γήπεδο Γκράβας (Αντώνης Τρίτσης), απέναντι στην ΑΕ Γκράβας για την 3η Αγωνιστική, της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3-1
Σετ: 20-25, 25-17, 25-21, 25-11
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Γ. Καρύδας, Σ. Καμαρινόπουλος

More in Βόλεϊ