Connect with us

Ποδόσφαιρο

Β’ ΕΠΣΑ: Παγκράτι – Λαύρα Αργυρούπολης 2-2

Άνοιξε… λογαριασμό η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ, που πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά την ισοπαλία (2-2) που απέσπασε στον αγώνα με τη Λαύρα Αργυρούπολης.

Η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα με τον Ντότσικα στο 43ο λεπτό, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Στο 55′ η ομάδα της Αργυρούπολης έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1. Στο 63ο λεπτό ο διαιτητής του αγώνα αρνήθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Ακριτίδης, ενώ στη συνέχεια της φάση υπέδειξε έμμεσο φάουλ υπέρ της Λαύρας για παρατεταμένη διαμαρτυρία, φάση από την οποία προήλθε το 1-2 των αντιπάλων μας.
Η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες στο 68′ μετά από αποβολή του Νεζίρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως δεν τα παράτησε και κατάφερε να φέρει στα ίσια το ματς, λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου, με το Ρίζο να κάνει το 2-2, ενώ η ομάδα μας δέχθηκε μια ακόμα κόκκινη κάρτα, την οποία αντίκρυσε ο Βασιλειάδης, όντας στον πάγκο, λίγο μετά την ισοφάριση.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-2 (1-0)
Σκόρερ: 43′ Ντότσικας, 89′ Ρίζος / 55′ Κουλουρίδης, 63′ Πολυμερόπουλος
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Καραγιωργάκης (46′ Παππάς), Ντουρικτάμης, Μηνόπουλος, Ντότσικας, Αδάμης, Ακριτίδης, Εξακοΐδης (56′ Ρίζος), Βασιλειάδης (46′ Νεζίρι), Κωνσταντινίδης (70′ Νάνος), Στεργιόπουλος
ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ(Καλαϊτζίδης): Γουλής, Κωτσαλάς, Μυλωνίδης, Τσαπατσάρης, Λύτρας, Κολάι, Κουλουρίδης, Πολυμερόπουλος, Τερζής (56′ Παππάς), Γκίκα (85′ Βέας), Σκούρλας.

More in Ποδόσφαιρο