Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Γκράβα – Παγκράτι 0-3

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του το Παγκράτι, αφού πέρασε με το καθαρό 0-3 από την έδρα της Γκράβας και παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος.

Με βελτιωμένη απόδοση και ποικιλία στις επιλογές, ο προπονητής του Παγκρατίου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορους συνδυασμούς απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυναμικά και με ένα σερί από τη θέση το σερβίς κατόρθωσαν να δημιουργήσουν μια διαφορά δέκα πόντων την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος του σετ, το οποίο και κατέκτησαν με 25-12.
Η Γκράβα βρήκε απαντήσεις και ενώ στο δεύτερο σετ ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια αυτού, η ομάδα μας με μια αντεπίθεση διαρκείας έκανε το εις βάρος της 22-20 σε 22-25, όντας πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία του σετ.
Στο τελευταίο σετ, το Παγκράτι δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης και με όμορφο βόλλευ έφτασε σε μια σημαντική νίκη με 0-3 ενόψει της συνέχειας.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Κυριακή 06/11 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ απέναντι στον ΑΟ Ηλυσιακό για τα Προημιτελικά του LIFE Κυπέλλου Ανδρών.

ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 0-3
Σετ: 12-25, 22-25, 19-25
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Γ. Καρύδας, Σ. Καμαρινόπουλος

More in Βόλεϊ