Connect with us

Ποδόσφαιρο

Β’ ΕΠΣΑ: Πανιώνιος Καισαριανής – Παγκράτι 0-3

Πρώτη νίκη για το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο επικράτησε του γειτονικού Πανιωνίου Καισαριανής με 0-3, στο γήπεδο της Νήαρ Ήστ.

Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Ντότσικα, που εκμεταλλεύτηκε την όμορφη σέντρα του Ακριτίδη, πετυχαίνοντας το 0-1.
Λίγα λεπτά αργότερα (12′) ο Πανιώνιος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με το υπέρ μας 0-1 να διατηρείται μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας όχι μόνο άντεξε στην πίεση του Πανιωνίου στα πρώτα 30 λεπτά, αλλά κατάφερε στη συνέχεια να πετύχει άλλα δύο τέρματα, το πρώτο με τον Κουτσοχρήστο στο 75′ μετά από τη δεύτερη ασιστ του Ακριτίδη και το δεύτερο στο 90′, με τον Παππά να διαμορφώνει το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 0-3 (0-1)
Σκόρερ: – / 6′ Ντότσικας, 75′ Κουτσοχρήστος, 90′ Παππάς
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Γάκης): Τουλουμτζής, Χελόου (79′ Ζερκούλης), Νομικός, Καρακώστας, Απέργης, Αλεξίου, Μερμύγκης (79′ Λιάπας), Βλαχογιάννης (46′ Καραμάνης), Πορταλιός, Διονυσόπουλος, Βάνας (17′ λ.τρ. Πατσιαλός)
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Καραγιωργάκης (58′ Παππάς), Ντουρμετάκης, Μηνόπουλος, Ντότσικας, Αδάμης, Ακριτίδης (75′ Κοντογιάννης), Νάνος (75′ Παπαθέου), Κωνσταντινίδης, Ρίζος (70′ Κουτσοχρήστος), Στεργιόπουλος (46′ Εξακοΐδης

More in Ποδόσφαιρο