Connect with us

Βόλεϊ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Ηλυσιακός 0-3

Πικρή ήττα και αποκλεισμός για το Παγκρατι στο Κύπελλο με 0-3 σετ από τον Ηλυσιακό.

Σε μια σπουδαία αναμέτρηση απέναντι σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, το Παγκράτι υποχρεώθηκε στην πρώτη του φετινή ήττα από τον Ηλυσιακό στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ. Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, με τους φίλους στις εξέδρες να απολαμβάνουν μια “μάχη” πόντο-πόντο.
Ενδεικτικό ότι το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε 30-32 υπέρ των φιλοξενούμενων, μετά από σπουδαίους πόντους και από τις δύο πλευρές.
Στο δεύτερο σετ, η εικόνα ήταν παρόμοια. Η ομάδα μας πήρε ένα προβάδισμα σε πολύ κομβικό σημείο του σετ, με 23-21 αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που είχε, με αποτέλεσμα ο Ηλυσιακός να προηγηθεί με 2-0 (23-25).
Στο τελευταίο σετ, ο Ηλυσιακός συνέχισε να είναι αποτελεσματικός στην επίθεση και να αποφεύγει τα λάθη, γεγονός που αποδείχθηκε καίριο στην έκβαση της αναμέτρησης. Κατάφερε, έτσι, να προηγηθεί η φιλοξενούμενη ομάδα με 13-18 και να ολοκληρώσει το παιχνίδι συντηρώντας αυτή τη διαφορά, επικρατώντας με 21-25.

Μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, η ομάδα μας στρέφει την προσοχή της στο Πρωτάθλημα. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Παρασκευή 11/11 στις 21:45 απέναντι στον ΑΟ Νηρέα για το Πρωτάθλημα στο Γήπεδο του ΜΕΤΣ.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και γέμισε το Κλειστό του ΜΕΤΣ.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ 0-3
Σετ: 30-32, 23-25, 21-25
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Γ. Καρύδας, Σ. Καμαρινόπουλος

More in Βόλεϊ