Connect with us

Ποδόσφαιρο

Β’ ΕΠΣΑ: Κηπούπολη – Παγκράτι 1-1

Άλλο ένα βαθμό πρόσθεσε στο σακούλι της η ομάδα του ποδοσφαίρου, η οποία απέσπασε την ισοπαλία από την Κηπούπολη με 1-1, εκτός έδρας.

Οι παίκτες μας αιφνιδίασαν τους αντιπάλους, αφού κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Ντότσικα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ακριτίδη.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε λίγα λεπτά αργότερα όμως, με το Τζαρέλλα να ισοφαρίζει για την Κηπούπολη μετά από διπλή προσπάθεια στην εστία του Αβαγιανου.
Στη συνέχεια και παρότι οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους και το σύλλογό μας να παίρνει μια πολύτιμη ισοπαλία.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1-1 (1-1)
Σκόρερ: 15′ Τζαρέλλας / 3′ Ντότσικας
Διαιτητές: Καπίρης, Στεφανοπούλου-Κασίδης
ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ(Τριανταφύλλου): Σηφογιαννάκης, Μπίσκος (57′ Σώρος), Σταματογιαννόπουλος, Σαββουλίδης, Παούρης (57′ Ηλ. Ρουμελιώτης), Λουκάκης, Τζαρέλλας, Καλαμοτουσάκης (78′ Δρόσος), Μουράτης (62′ Κωνσταντινίδης), Κλωνάρης (78′ Γ. Ρουμελιώτης), Μπλάμο
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Ακριτίδης): Αβαγιανός, Παπαθέου, Ντουρμετάκης (25′ λ.τρ. Παππάς), Μηνόπουλος, Ντότσικας, Αδάμης, Ακριτίδης (75′ Εξακοΐδης), Κωνσταντινίδης (65′ Κουτσοχρήστος), Σμπυράκης (46′ Νάνος), Ρίζος (75′ Κοντογιάννης), Στεργιόπουλος.

More in Ποδόσφαιρο