Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Αθηνά Μαγκουφάνας – Παγκράτι 1-3

Μεγάλη νίκη και με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος ο ΑΟ Παγκρατίου.

Με εξαιρετικό βόλλευ ανά διαστήματα και βοήθειες από όλους σχεδόν τους παίκτες της 14αδας, το Παγκράτι πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη στην δύσκολη έδρα της Πεύκης επί της Αθηνάς Μαγκουφάνας με 3-1 σετ.
Απόρροια της δουλειάς που γίνεται φέτος στις προπονήσεις, η ομάδα μας έφτασε σε μια σπουδαία ανατροπή, αφού βρέθηκε να μένει πίσω στο σκορ με 1-0 μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ από τους γηπεδούχους με 25-18.
Πιέζοντας στο σερβίς και με το μπλοκ να λειτουργεί υποδειγματικά, το σύνολο του Σάββα Λοιζίδη απάντησε με το 25-17, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο τρίτο σετ, το Παγκράτι διατηρώντας τα υψηλά ποσοστά επιθέσεων και την καλή λειτουργία σε μπλοκ-άμυνα, κατάφερε να καλύψει το μεγάλο αριθμό λαθών στα οποία υπέπεσε και βρέθηκε να προγείται με 2-1 μετά το 25-20.
Στο τέταρτο σετ, η Αθηνά Μαγκουφάνας δεν είχε απαντήσεις στην αγωνιστική συνέπεια της ομάδας μας, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να επικρατούν με 25-16, σημειώνοντας την 5η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια.
Με τη νίκη αυτή, το Παγκράτι βρίσκεται για πρώτη φορά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β’ Ομίλου Πρωταθλήματος, ενώ αναζητά μόλις έναν βαθμό στους τρεις εναπομείναντες αγώνες για να βρεθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Παρασκευή 25/11 και ώρα 21.45 στο Γήπεδο ΜΕΤΣ, απέναντι στην ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου για την 7η Αγωνιστική, της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 2004 – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1-3
Σετ: 25-18, 17-25, 20-25, 16-25
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Γ. Καρύδας, Σ. Καμαρινόπουλος

More in Βόλεϊ