Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Γαλάτσι 3-1

Επέκτεινε το νικηφόρο σερί του το Παγκράτι και παρέμεινε στην κορυφή του Β’ Ομίλου της LIFE Β’ Εθνικής Ανδρών, μετά την επικράτηση με 3-1 επί της Ένωσης Γαλατσίου.

 

Με πολλές απουσίες υποδέχτηκε η ομάδα μας το Γαλάτσι στο ΜΕΤΣ, έπειτα από τραυματισμούς και ιώσεις που ταλαιπώρησαν τους παίκτες του Σάββα Λοιζίδη την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, το σύνολο του Παγκρατίου παρουσιάστηκε σοβαρό στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και έφτασε σε μια δίκαιη επικράτηση. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα μας εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στην Β’ Φάση του Πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει τις οκτώ καλύτερες ομάδες της κατηγορίας με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία.

 

Στο πρώτο σετ, οι φιλοξενούμενοι χάλασαν την υποδοχή της ομάδας μας και παρέμεναν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια. Η αποτελεσματικότητα, όμως, στα κρίσιμα σημεία χάρισαν στους γηπεδούχους το πρώτο σετ με 25-23. Στη συνέχεια, το Παγκράτι “πάτησε γκάζι” και πήρε διαφορά πέντε πόντων από νωρίς, την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος του δεύτερου σετ το οποίο και κατέκτησε με 25-20. Το Γαλάτσι έβγαλε αντίδραση με αντεπίθεση διαρκείας έχοντας ως όπλο το σερβίς και εκμεταλλευόμενο τα πολλά λάθη των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να μειώσει σε 2-1 με 25-20. Η ομάδα μας, όμως, περιόρισε τα αβίαστα λάθη, κερδίζοντας το τέταρτο σετ με 25-15, παίρνοντας άλλο ένα σημαντικό τρίποντο.

 

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Παρασκευή 2/12 και ώρα 21.45 στο Γήπεδο ΜΕΤΣ, απέναντι στον ΓΣ Εθνικό για την 8η Αγωνιστική, της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

 

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 3-1

Σετ: 25-23, 25-20, 20-25, 25-15

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Γ. Καρύδας, Σ. Καμαρινόπουλος

More in Βόλεϊ