Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Εθνικός – Παγκράτι 0-3

Με καθαρή νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Παγκράτι, μετά την επικράτηση με 3-0 επί του Εθνικού Αθηνών στο τοπικό ντέρμπι.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση, και με αποτελεσματικότητα από τον πρώτο πόντο έδειξαν τις επιθετικές αρετές που διαθέτουν και τον πλουραλισμό στις επιλογές. Ο Εθνικός παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο στο σετ με αποτέλεσμα να μένει κοντά στο σκορ. Τελικά με ένα σερί στους τελευταίους πόντους, το Παγκράτι κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-20. Στο δεύτερο σετ, η ομάδα μας δεν έδωσε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο και με εξαιρετικό βόλλευ ανά διαστήματα διαμόρφωσε το 2-0 με 25-17.
Ο Εθνικός έβγαλε αντίδραση και προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ. Ωστόσο, η συνέπεια σε επίθεση και μπλοκ χάρισαν στην ομάδα μας και το τρίτο σετ με 25-21.

Με τη νίκη αυτή, το Παγκράτι εξασφάλισε την πρώτη θέση στην Α’ Φάση του Πρωταθλήματος και αναμένει την κλήρωση της επόμενης φάσης.
Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Παρασκευή 9/12 και ώρα 21.45 στο Γήπεδο ΜΕΤΣ, απέναντι στον ΑΣ Άτλα Δάφνης Υμηττού για την 9η και τελευταία Αγωνιστική, της Α’ Φάσης της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

ΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 0-3
Σετ: 20-25, 17-25, 21-25
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Γ. Καρύδας, Σ. Καμαρινόπουλος

More in Βόλεϊ