Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Άτλας Δάφνης Υμηττού 3-0

Σοβαρή εμφάνιση και νίκη για το Παγκράτι απέναντι στον αδύναμο Άτλα, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος με 8 νίκες.

Σε ένα ματς που οι παίκτες του Σάββα Λοιζίδη είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πράγματα και να βρουν ρυθμό ενόψει της έναρξης της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος το διήμερο 15-16/12, το Παγκράτι έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση με 3-0.
Με πιεστικό σερβίς από τον πρώτο πόντο και με μεγάλη ποικιλία στην επίθεση, οι γηπεδούχοι δεν έδωσαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους, διαμορφώνοντας το 1-0 με 25-10. Στο δεύτερο σετ, τα κενά διαστήματα στην απόδοση της ομάδας μας έκαναν την εμφάνισή τους και έπειτα από πληθώρα λαθών το σκορ ήταν 13-13. Με ένα ξέσπασμα, ωστόσο, το Παγκράτι έκανε το 2-0 με 25-17.
Στο τρίτο σετ, η ομάδα μας δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και φάνηκε να βρίσκει ρυθμό φτάνοντας σε μια δίκαιη επικράτηση με 3-0 και 25-08, απέναντι στην τελευταία ομάδα του Ομίλου.

Πλέον το βλέμμα στρέφεται στην κλήρωση της Δευτέρας 12/12, οπότε και το Παγκράτι μαθαίνει τους αντιπάλους του στη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος. Ακολουθούν 14 αγωνιστικές με ντέρμπι σε κάθε αγωνιστική, αφού οι 8 καλύτερες ομάδες θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΣ ΑΤΛΑΣ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 3-0
Σετ: 25-10, 25-17, 25-08
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Γ. Καρύδας, Σ. Καμαρινόπουλος

More in Βόλεϊ