Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Παγκράτι – Αθηνά Μαγκουφάνας 3-0

Με το δεξί ξεκίνησε στη Β’ Φάση το Παγκράτι που επιβλήθηκε επί της Αθηνάς Μαγκουφάνας με 3-0 σετ.

Επαγγελματική εμφάνιση, παίζοντας μεστό βόλλευ χωρίς πολλά λάθη, η ομάδα μας έφτασε στη δεύτερη φετινή νίκη απέναντι στη Μαγκουφάνα, η οποία αγωνίστηκε χωρίς το βασικό της διαγώνιο λόγω ίωσης. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και προσηλωμένοι στο πλάνο, προηγήθηκαν με 5 πόντους.
Τη διαφορά αυτή κατόρθωσαν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του σετ το οποίο και κατέκτησαν με 25-18, χάριν στην αποτελεσματικότητα στην επίθεση και την συγκεντρωμένη άμυνα.
Στο δεύτερο σετ, η Μαγκουφάνα πίεσε στο σερβίς και χάλασε την υποδοχή του Παγκρατίου με αποτέλεσμα να μπορεί το μπλοκ των φιλοξενούμενων να ανταποκρίνεται καλύτερα. Οι λύσεις, όμως, από τον πάγκο έδωσαν ώθηση στην ομάδα μας, χαρίζοντάς της το σετ με 25-23.
Στο τρίτο σετ, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 14-8. Το Παγκράτι, ωστόσο, κατόρθωσε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, και με όπλο το μπλοκ που λειτούργησε αποτελεσματικά στα κρίσιμα σημεία, έφτασε σε μια καθαρή νίκη με 3-0, έπειτα από το 25-22 του τρίτου σετ.

Η νίκη αυτή θα αποτελέσει σημαντική παρακαταθήκη για την οικονομία της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με το Παγκράτι.
Ακολουθεί η χειμερινή διακοπή και η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις θα γίνει την Παρασκευή 13/01, απέναντι στην ΑΕ Αμπελοκήπων στο Κλειστό Γήπεδο του ΜΕΤΣ.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 2004 3-0
Σετ: 25-18, 25-23, 25-22
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Γ. Καρύδας, Σ. Καμαρινόπουλος

More in Βόλεϊ