Connect with us

Ποδόσφαιρο

Β’ ΕΠΣΑ: Αλσούπολη – Παγκράτι 0-1

Σημαντική νίκη για την ομάδα μας, η οποία απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Αλσούπολης, επικρατώντας με 0-1.

Οι αντίπαλοί μας δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε τέρμα, με την ομάδα μας να κρατάει το 0-0 και με τη σειρά της να προσπαθεί να απειλήσει.
Στο δεύτερο μέρος η Αλσούπολη είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά το πλασέ του Ιακωβίδη στο 70ο λεπτό βρήκε το δοκάρι της εστίας του Κελαϊδίτη.
Στο 77ο λεπτό, μόλις 13′ μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ο νεοαποκτηθείς Δεληγιάννης σημείωσε με πλασέ το 0-1 για την ομάδα μας, μετά από ασιστ του Κουρουπάκη, ένα τέρμα που έκανε και τη διαφορά στο παιχνίδι, αφού οι αντίπαλοί μας δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση στα λεπτά που απέμεναν.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 0-1 (0-0)
Σκόρερ: – / 77′ Δεληγιάννης
Διαιτητές: Νικολάκος, Μπεκιάρι-Πρίντζιος
ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ(Λαζάρου): Καραγεώργος, Σώντας, Παππούς (75′ Τσάλας), Φειδάκης (86′ Κόκας), Κοκκότης, Τζωρτζάτος, Τρούσης (61′ Καρυπίδης), Παπαδήμας, Διακάκης, Τσούκας, Ιακωβίδης
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Ακριτίδης): Κελαηδίτης, Στεργιόπουλος, Κουτσοχρήστος (46′ Νάνος), Μηνόπουλος, Ντότσικας, Καρούζος (63′ Δεληγιάννης), Ακριτίδης, Βασιλειάδης (63′ Παπαθέου), Κωνσταντινίδης (46′ Παππάς), Ρίζος (69′ Νεζίρι), Κουρουπάκης.

More in Ποδόσφαιρο