Connect with us

Ποδόσφαιρο

Β’ ΕΠΣΑ: Κένταυρος Βριλησσίων – Παγκράτι 4-1

Την ήττα με 4-1 γνώρισε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα στον αγώνα με τον Κένταυρο, στα Βριλήσσια.

Η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί στο 8ο λεπτό όταν κέρδισε πέναλτι. Ο Βασιλειάδης αστόχησε από τα τα 11 μέτρα, όμως πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 0-1.
Λίγο πρίν το ημίχρονο όμως και συγκεκριμένα στο 40′, ο Κένταυρος κέρδισε με τη σειρά του πέναλτι και ο Γκούγκας έκανε το 1-1.
Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αφού η ομάδα των Βριλησσίων, αρχικά στο 47′ με τον Μπρίλη και ένα λεπτό αργότερα με τον Τσερώνη, πέτυχε δύο τέρματα και έκανε το σκορ 3-1.
Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει, όμως όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά δέχθηκε και 4ο τέρμα, με τον Δέτση να διαμορφώνει το τελικό 4-1, μετά από νέα εκτέλεση πέναλτι στο 86′.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 4-1 (1-1)
Σκόρερ: 40′ (πεν.) Γκούγκας, 47′ Μπρίλης, 48′ Τσερώνης, 86′ (πεν.) Δέτσης / 8′ Βασιλειάδης
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Τικταπανίδης, Αργυρόπουλος, Ταουζής (35′ Δέτσης), Μπουρής, Σαχσανίδης (80′ Σταυρόπουλος), Φελέκης, Μανίκας (80′ Γεωργιτζόγλου), Τσερώνης, Γκούγκας, Μπαλατσούρας (80′ Κολιός), Μπριλής
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Αβαγιανός, Παπαθέου, Στεργιόπουλος, Μηνόπουλος, Ντότσικας, Καρούζος (58′ Δεληγιάννης), Ακριτίδης, Βασιλειάδης (80′ Κωνσταντινίδης Π.), Κωνσταντινίδης Α.(80′ Κοκκινασίδης), Κουρουπάκης (80′ Σακαλής), Νάνος (58′ Νεζίρι).

More in Ποδόσφαιρο