Connect with us

Ποδόσφαιρο

Β’ ΕΠΣΑ: Παγκράτι – Λύκοι Χαϊδαρίου 0-1

Την ήττα με 0-1 στο γήπεδο του Ελληνικού γνώρισε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα, το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Λύκων Χαϊδαρίου.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να τις μετουσιώσουν σε τέρμα, με το 0-0 να είναι το σκορ στο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό, ο σύλλογος του Χαϊδαρίου προηγήθηκε με 0-1 χάρις σε γκολ που πέτυχε ο Γκουτζούλιας και παρότι στη συνέχεια βγήκε στην αντεπίθεση και προσπάθησε για την ισοφάριση, αυτή δεν ήρθε, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και να παραμείνει στους 12 βαθμούς.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 0-1 (0-0)
Σκόρερ: – / 65′ Γκουτζούλιας
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Νίκος Ακριτίδης): Αβαγιανός, Παπαθέου (80′ Κουτσοχρήστος), Στεργιόπουλος, Μηνόπουλος (46′ Ρίζος), Ντότσικας, Καρούζος, Ακριτίδης (50′ Π. Κωνσταντινίδης), Βασιλειάδης (50′ Δεληγιάννης), Α. Κωνσταντινίδης, Κουρουπάκης (70′ Νεζίρι), Νάνος|
ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ(Βασίλης Γκούμας): Παρασκευόπουλος, Τουλιαγκάνοφ, Γιαννόπουλος, Τζεβελέκος, Μακρής, Γκουτζούλιας, Μίχος, Ταρούσα, Παπαδάκης (88′ Στόγιας), Μπάιρας (55′ Παπακίτσος), Κυρκιλής.

More in Ποδόσφαιρο