Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Αγία Παρασκευή – Παγκράτι 3-2

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα του Παγκρατίου από την Αγία Παρασκευή με 3-2 σετ σε έναν αγώνα με μεγάλες διακυμάνσεις. Στη χειρότερη φετινή της εμφάνιση, η ομάδα του Σάββα Λοιζίδη πλήρωσε τα πολλά αβίαστα λάθη της και υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα.

Η ομάδα μας ξεκίνησε την αναμέτρηση με χαμηλά ποσοστά υποδοχής και μέτρια ανάπτυξη από τον πασαδόρο. Τα πολλά λάθη των φιλοξενούμενων έδωσαν την ευκαιρία στην Αγία Παρασκευή να προηγηθεί με 18-13. Τη διαφορά αυτή συντήρησε μέχρι το τέλος του σετ, το οποίο και κατέκτησε με 25-17.

Η ίδια εικόνα επαναλήφθηκε και στο δεύτερο σετ. Με συνεχή διπλά μπλοκ και τους επιθετικούς εγκλωβισμένους, το Παγκράτι υποχρεώθηκε σε αρκετά λάθη και πάλι, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κτίσουν μια διαφορά στα μέσα του σετ την οποία μετουσίωσαν σε 2-0 με 25-17.

Οι αλλαγές του κόουτς Λοιζίδη έδωσαν ώθηση στην ομάδα, που έβγαλε αντίδραση. Ανεβάζοντας τα επίπεδα υποδοχής και με καλύτερες τοποθετήσεις στην άμυνα, η ομάδα μας μείωσε σε 2-1 με 25-21.

Με κεκτημένη ταχύτητα και με εξίσου όμορφο βόλλευ, το Παγκράτι ισοφάρισε σε 2-2 με 25-19, έχοντας ως όπλο αυτή τη φορά και το σερβίς του.

Στο τάι μπρέικ οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, μέχρι που η ομάδα μας κατάφερε να πάρει προβάδισμα τεσσάρων πόντων στην αλλαγή των γηπέδων με 9-5. Λίγο πριν τη μεγάλη ανατροπή, η ομάδα μας “ξεφούσκωσε” και δεν μπόρεσε να κλείσει το παιχνίδι. Η Αγία Παρασκευή εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που της δόθηκε με αποτέλεσμα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να προηγηθεί με 12-9. Το Παγκράτι δεν βρήκε απάντηση και μοιραία η Αγία Παρασκευή πήρε τη νίκη.

Με την ήττα αυτή και τον βαθμό που κατέκτησε η ομάδα μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 9 βαθμούς πίσω πλέον από την Αγία Παρασκευή (10β.) και ισοβαθμώντας με τους Αμπελόκηπους (9β.) και τον Οδυσσέα (9β.), τον οποίο και επισκέπτεται για την επόμενη αγωνιστική στο Γήπεδο Κοκκινιάς Αμαρουσίου, την Πέμπτη 02/02 και ώρα 21:45.

ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 3-2
Σετ: 25-17, 25-17, 21-25, 19-25, 15-13
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Γ. Καρύδας, Φ. Μπιλλήρης

More in Βόλεϊ