Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Ίωνες – Παγκράτι 0-3

Με καθαρό τρίποντο απέδρασε ο ΑΟ Παγκρατίου από μια δύσκολη έδρα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας στην τριπλή ισοβαθμία με Αγία Παρασκευή και Αμπελόκηπους.

Οι παραδοσιακά ανταγωνιστικοί Ίωνες κατάφεραν να προβάλλουν ισχυρή αντίσταση στο πρώτο σετ. Μολονότι η ομάδα μας μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, οι Ίωνες είχαν απάντηση σε όποια διαφορά προσπάθησαν να κτίσουν οι φιλοξενούμενοι. Με το σκορ οριακό, το σετ θα κατέληγε στην ομάδα με τα λιγότερα αβίαστα λάθη, η οποία ήταν το Παγκράτι, αφού οι Ίωνες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν να “κλείσουν” το σετ, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το 0-1 με 27-25. Στο δεύτερο σετ, η εικόνα άλλαξε, καθώς η ομάδα μας μπήκε εξαιρετικά στο παρκέ και με αποτελεσματικό σερβίς και μπλοκ έκτισε μια διαφορά 8-0 και 19-11, την οποία και συντήρησε μέχρι το τέλος του σετ. Με πατημένο το πόδι στο γκάζι, οι φιλοξενούμενοι δεν έδωσαν περιθώρια αντίδρασης και με εξαιρετικό βόλλευ ανά διαστήματα ολοκλήρωσαν μια πειστική εμφάνιση παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για την 7η Αγωνιστική (16/02) της LIFE Β’ Εθνικής, το Παγκράτι ταξιδεύει στη Χαλκίδα για να αντιμετωπίσει τον ΟΠΕ Χαλκίδας σε μια ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση.

 

ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 0-3

Σετ: 25-27, 20-25, 13-25

ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Φ. Μπιλλήρης

More in Βόλεϊ