Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Χαλκίδα – Παγκράτι 0-3

Με επιτυχία ξεπέρασε και το εμπόδιο της Χαλκίδας, ο ΑΟ Παγκρατίου αφού επικράτησε με 3-0 σε μια δύσκολη έδρα και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην τριπλή ισοβαθμία με Αμπελόκηπους και Αγία Παρασκευή.

Σε μια αναμέτρηση που ο προπονητής της ομάδας μας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πράγματα, το Παγκράτι έφτασε σε μια δίκαιη και καθαρή επικράτηση απέναντι στη Χαλκίδα η οποία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αγωνίστηκε με νεαρούς παίκτες.
Στα δύο πρώτα σετ, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά με διάθεση να “καθαρίσουν” απο νωρίς την υπόθεση των σετ. Η συνθήκη αυτή έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Σάββας Λοιζίδη να παίξουν απελευθερωμένα προσφέροντας όμορφες φάσεις. Ως αποτέλεσμα το 2-0 διαμορφώθηκε σε μόλις 35 λεπτά.
Η Χαλκίδα έβγαλε αντίδραση στο τρίτο σετ, περιορίζοντας τα λάθη της και μένοντας κοντά στο σκορ πιέζοντας την υποδοχή του Παγκρατίου. Στο κρίσιμο σημείο του σετ, όμως, και με το σκορ στο 19-19, το Παγκράτι έτρεξε ένα σερί 6-0, μη δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι από τον αγώνα.
Το Παγκράτι επέστρεψε με τους τρεις (3) βαθμούς από τη Χαλκίδα και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Β’ Φάσης με μία μόλις ήττα σε επτά αγώνες.

Το Πρωτάθλημα πλέον διαμορφώνεται σε κούρσα για τρεις, με το Παγκράτι, τους Αμπελόκηπους και την Αγία Παρασκευή να έχουν ξεφύγει στην βαθμολογία από τις υπόλοιπες ομάδες με 17 βαθμούς. Ο Οδυσσέας ακολουθεί με 13 βαθμούς, ενώ λίγο πιο πίσω έμεινε ο Ηλυσιακός με 9 βαθμούς.
Για την 8η Αγωνιστική (23/02) της LIFE Β’ Εθνικής, το Παγκράτι αντιμετωπίζει την ανεβασμένη Αθηνά Μαγκουφάνας σε μια ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση.

ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 0-3
Σετ: 20-25, 14-25, 19-25
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Φ. Μπιλλήρης

More in Βόλεϊ