Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Ηλυσιακός 3-0

Μεγάλη νίκη για τον ΑΟ Παγκρατίου που πάτησε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά το 3-0 επί του Ηλυσιακού στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Σε μια αναμέτρηση που η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή και προσηλωμένη στο αγωνιστικό πλάνο, κατόρθωσε να αποσπάσει καθαρό τρίποντο για πρώτη στις τρεις αναμετρήσεις την φετινή χρονιά, απέναντι στον ανταγωνιστικό Ηλυσιακό. Την αναμέτρηση ξεκίνησαν πιο δυνατά οι φιλοξενούμενοι που δεν φάνηκαν να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους με αποτέλεσμα να πάρουν μια διαφορά τεσσάρων πόντων στο 12-8. Το Παγκράτι, ωστόσο, με αντεπίθεση διαρκείας και βελτιώνοντας αισθητά το μπλοκ και το σερβίς του ανέκαμψε και μάλιστα κατέκτησε εμφατικά το πρώτο σετ με 25-14 τρέχοντας ένα επιμέρους σερί 17-2. Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο χτίζοντας μια διαφορά ασφαλείας πέντε πόντων την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος του σετ, επικρατώντας με 25-22, παρότι ο Ηλυσιακός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση μέσα από το πιεστικό σερβίς του. Η εικόνα του παιχνιδιού στο τρίτο σετ ήταν διαφορετική καθότι οι φιλοξενούμενοι είχαν βρει τρόπο να ελαττώσουν τα λάθη τους. Το σετ πήγαινε πόντο πόντο μέχρι το 18-17, όταν και το Παγκράτι έκανε ένα ξέσπασμα εκμεταλλευόμενο την εξαιρετική μέρα των επιθετικών του και έφτασε στην κατακτηση του τρίτου σετ με 25-19 και ως εκ τούτου και του ματς.

Με αυτή τη νίκη το Παγκράτι έφτασε τους 25 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 10 αγωνιστικές, ενώ ακολουθούν οι Αμπελόκηποι με 22 βαθμούς και η Αγία Παρασκευή με 20 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας υποδέχεται την Αγία Παρασκευή την Πέμπτη 16/03 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ σε έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 3-0

Σετ: 25-14, 25-22, 25-19

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Φ. Μπιλλήρης

More in Βόλεϊ