Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Οδυσσέας 3-1

Νίκη πρωτιάς για το Παγκράτι που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Οδυσσέα με 3-1 σετ και εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδο του στα play-off του Πρωταθλήματος.

Τη διαφορά στην αναμέτρηση έκανε το σερβίς του Παγκρατίου και κυρίως η εξαιρετική εμφάνιση του διαγώνιου της ομάδας που σκόραρε 13 άσσους. Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που έχτισαν μια διαφορά έξι πόντων στα μέσα του πρώτου σετ με 15-9. Ο Οδυσσέας εκμεταλλεύτηκε τα μαζεμένα λάθη της ομάδας μας και μείωσε στο σκορ σε 21-20. Ωστόσο, η ομάδα μας επέδειξε την απαιτούμενη ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία και κατόρθωσε να προηγηθεί με 1-0 και 25-23.
Στο δεύτερο σετ η ίδια εικόνα επαναλήφθηκε με το Παγκράτι να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 13-8 και 17-10. Οι φιλοξενόυμενοι όμως βρήκαν τον τρόπο να επανέλθουν στο σετ και αυτή τη φορά να ολοκληρώσουν την ανατροπή ισοφαρίζοντας σε 1-1 με 28-30.
Έκτοτε, το Παγκράτι, ξεπερνώντας το μούδιασμα των πρώτων πόντων του τρίτου σετ, παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα και βρήκε ρυθμό τόσο από την άμυνα όσο και από το σερβίς. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν λύσεις και ως αποτέλεσμα έμειναν πίσω στο σκορ με 2-1 και 25-22.
Το τέταρτο σετ εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία και η ομάδα μας πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο που την επανέφερε στην κορυφή της βαθμολογίας με 31 πόντους έναντι των 29 πόντων που έχουν οι Αμπελόκηποι.

Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας υποδέχεται τους Ίωνες την Παρασκευή 31/03 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ με στόχο τη νίκη.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ 3-1
Σετ: 25-23, 28-30, 25-22, 25-17
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Φ. Μπιλλήρης

More in Βόλεϊ