Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Ίωνες 3-0

Σε γιορτινό κλίμα, με την παρουσία και τη βράβευση σημαντικών προσωπικοτήτων για το σύλλογο του ΑΟ Παγκρατίου και ιδίως για το Τμήμα Πετοσφαίρισης, η ομάδα μας επικράτησε με 3-0 επί των Ιώνων και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του ΑΟ Παγκρατίου τίμησε δύο μορφές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε η ομάδα να φτάσει στα υψηλότερα πατώματα του ελληνικού βόλεϊ. Ο πρώην παίκτης της ομάδας Μένιος Κουμουνδρούδος και το ενεργό μέλος Χαρίτων Σταυρόπουλος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Παγκράτι δεν αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στους Ίωνες. Η εικόνα παρόμοια σε όλα τα σετ, με την ομάδα μας να χτίζει μια διαφορά την οποία διατηρούσε μέχρι το τέλος. Ο Σάββας Λοιζίδης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και να δοκιμάσει πράγματα ενόψει των τελικών με τους Αμπελόκηπους. Ανά διαστήματα, το Παγκράτι έπαιξε εξαιρετικό βόλλευ και απέφυγε τα νεκρά διαστήματα που είχε στις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Πλέον, η ομάδα μας προετοιμάζεται για τον τελικό κόντρα στους Αμπελόκηπους τη Μεγάλη Δευτέρα, αφού πρώτα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος με την αναμέτρηση εναντίον της Χαλκίδας την Παρασκευή 07/04.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ 3-0
Σετ: 25-15, 25-12, 25-10
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Φ. Μπιλλήρης

More in Βόλεϊ