Connect with us

Διοίκηση

Τουρνουά «Το Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής»

Την Κυριακή 23 Απριλίου και ώρα 10 πμ ο ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ με την συνεργασία και αρωγή του Δήμου Αθηναίων, του Συλλόγου Ελπίδα και του Συλλόγου των Ελλήνων Ολυμπιονικών διοργανώνει μία σημαντική εκδήλωση για την υποστήριξη των παιδιών που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού οστών.

Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 10πμ ως την 1.30 μμ και μεταξύ άλλων θα τιμηθούν προσωπικότητες του μπάσκετ , θα γνωρίσουμε ανθρώπους που μέσα από αυτή την εκδήλωση βρήκαν συμβατούς δότες και σήμερα είναι υγιείς και μια αντιπροσωπευτική ομάδα του συλλόγου θα αγωνιστεί με αντίστοιχες ομάδες άλλων συλλόγων.
Το πιο σημαντικό όμως είναι πως καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει στον χώρο εξειδικευμένο συνεργείο του συλλόγου”ΕΛΠΙΔΑ” που με μία απλή και εντελώς ανώδυνη διαδικασία θα παίρνει δείγμα σάλιου από τους παρευρισκόμενους προκειμένου να εντοπιστούν συμβατοί δότες που δυνητικά θα μπορέσουν να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.
Αυτή την φορά λοιπόν το μπάσκετ δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής αλλά το μέσο για να υποστηρίξουμε τον σημαντικό και ευγενή κοινωνικό σκοπό της εκδήλωσης.

Την Κυριακή λοιπόν θα μαζευτούμε ΟΛΟΙ , γονείς, θείοι , παπούδες, αδέλφια , ξαδέλφια στο ΜΕΤΣ και θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την ελπίδα ότι θα βοηθηθεί κάποιος συνάνθρωπός μας που μπορεί να μην τον γνωρίζουμε αλλά τόσο πολύ μας χρειάζεται.

Ραντεβού 10 το πρωί της Κυριακής στο ΜΕΤΣ.

More in Διοίκηση