Connect with us

Βόλεϊ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση τμήματος βόλεϊ

Το Παγκράτι τα κατάφερε!
Πέτυχε τους πρώτους στόχους που είχε θέσει με την επαναδραστηριοποίηση του. Φυσικά αναφερόμαστε στην επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες, εκεί δηλαδή που αξίζει να βρίσκεται βάση της ιστορίας του. Πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι κατάφερε να γεμίσει και πάλι το αχανές Κλειστό του ΜΕΤΣ. Στον τελικό του Πρωταθλήματος βιώσαμε συγκλονιστικές εικόνες με τον κόσμο να φωνάζει από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο και να δηλώνει βροντερό παρόν στην προσπάθεια του τμήματος βόλλευ.

Βρέθηκε στο γήπεδο να υποστηρίξει την ομάδα που διοικείται από τους παίκτες με προτεραιότητα τους παίκτες. Την ομάδα που μπορεί να μην διαθέτει τις ακαδημίες των αντιπάλων της, αλλά παρ’ όλα αυτά έκλεισε τη χρονιά με χαμηλό ηλικιακό μέσο όρο. Την ομάδα που διαχρονικά δεν δέσμευσε κανέναν αθλητή να αγωνιστεί για το σύλλογο ούτε διεκδίκησε χρήματα από μεταγραφή του. Την ομάδα που δεν εξυπηρετεί εξωαγωνιστικά συμφέροντα. Την ομάδα που δεν ενεπλάκη ούτε στιγμή σε στοιχηματισμό αλλά ούτε σε εξωαγωνιστικά σενάρια, που θα σπίλωναν το ήθος και την ιστορία του τμήματος. Την ομάδα που φέτος για επτά εβδομάδες δεν έκανε ούτε προπονήσεις στο γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται. Την ομάδα που επενδύει σε χαρακτήρες και όχι σε περσόνες. Την ομάδα που βοηθάει τη γειτονιά της με όποιο τρόπο μπορεί, όπως με δράσεις σε τοπικές δομές.

Πολλοί δεν πίστευαν τους ανθρώπους που αφιέρωσαν χρόνο, μεράκι και προσπάθησαν από το καλοκαίρι του 2020 να ξαναστηθεί το τμήμα βόλλευ του Παγκρατίου. Ακόμα περισσότεροι υποτίμησαν το νεαρό της ηλικίας των ιθυνόντων. Το Παγκράτι, όμως, ήταν εκεί! Γιατί το Παγκράτι είναι οι άνθρωποί του! Οι άνθρωποι που γέμισαν το γήπεδο τη φετινή χρονιά, όλοι όσοι βοήθησαν, συνδράμοντας με το λιθαράκι τους στην προσπάθεια αλλά και όσους συναισθηματικά υποστήριξαν το ιστορικό σωματείο του Παγκρατίου από όλη την Ελλάδα. Μέσα σε τρία χρόνια από την επανασύστασή της, η ομάδα μας κατάφερε να κατακτήσει το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ΕΣΠΑΑΑ, της πιθανώς πιο δύσκολης Β’ Εθνικής στην Ελλάδα και να τερματίσει πρώτο στα Μπαράζ Ανόδου στην Α2 Κατηγορία κατακτώντας άτυπα τον τίτλο του Πρωταθλητή της Β’ Εθνικής στο Νότο. Ακόμα σημαντικότερο για όλους εμάς είναι η επαναδραστηριοποίηση των ακαδημιών και η γαλούχηση μιας νέας φουρνιάς αθλητών.

Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέδραμαν αλλά και όσους δεν το έκαναν, γιατί μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι. Να αναγνωρίσουμε τις παθογένιες από τις οποίες βασανίζεται το ελληνικό βόλλευ και να παραδειγματιστούμε δια της αποφυγής τους. Ιδιαιτέρως, όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας! Τον κύριο Βαγγέλη Τζερεμέ και το Κάτι τι που από την πρώτη στιγμή μας υποδέχτηκε απλόχερα. Τον κύριο Λεωνίδα Βέρρα και το Caja de Musica και τη Βέρρας Μεταφορική, τον κύριο Γιώργο Μαρκουτσάκη και το Mr Crepito, τον κύριο Γιάννη Ματθαίο και την Caldera Yachting, τον κύριο Χαρίτωνα Σταυρόπουλο για την πολύπλευρη συνεισφορά του και την Καλλίστη αλλά και όλους τους χορηγούς που συνέδραμαν από την πρώτη χρονιά και στάθηκαν αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε από το Παγκράτι.

Να ευχαριστήσουμε, επίσης, τον κύριο Σάββα Λοιζίδη, προπονητή της φετινής άκρως επιτυχημένης χρονιάς, καθώς και τον πρόεδρο Ηλία Δουλαβέρη, αλλά και τον γενικό γραμματέα Γιάννη Ποντικόπουλο του ΑΟ Παγκρατίου, που ήταν διαθέσιμοι 24 ώρες της ημέρας για τις ανάγκες του τμήματος. Όλα αυτά, όμως, δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες. Ευχαριστούμε Μιχάλη, Μενέλαε, Κυριάκο, Δημήτρη, Ευθύμη, Φερνάντο, Γιώργο, Άκη, Αλέξανδρε, Γιώργο, Νίκο, Κωνσταντίνε, Γιώργο, Δημήτρη, Γρηγόρη, Πέτρο, Σωτήρη, Θωμά, Δημήτρη. Συγγνώμη αν ξεχνάμε κάποιον.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που διεκδίκησαν το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ΕΣΠΑΑΑ, τους Κυπελλούχους αλλά και φιναλίστ του Πρωταθλήματος, Αμπελόκηπους, για τις συναρπαστικές μάχες που δώσαμε φέτος, καθώς και τις ομάδες που διεκδίκησαν την άνοδο στην Α2, και στέφθηκαν αντίστοιχα Πρωταθλητές των Τοπικών Ενώσεων της Νοτίου Ελλάδος, τον ν. ΟΠΕ Ρεθύμνου και τον Ερμή Πάτρας, την ΓΣ Ηλιούπολης, και τον ΠΑΟΚ Ρόδου.

Για το Τμήμα Πετοσφαίρισης του ΑΟ Παγκρατίου

Αλέξανδρος
Παναγιώτης
Μιχάλης
Θωμάς
Γρηγόρης

Τα καλύτερα έρχονται! Το ταξίδι συνεχίζεται…

More in Βόλεϊ