Connect with us

Βόλεϊ

Τεχνικό επιτελείο ομάδας Πετοσφαίρισης 2023/2024

Με απόφαση της Επιτροπής Πετοσφαίρισης του ΑΟ Παγκρατίου, ανακοινώνονται τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2023/24 στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

 Ο Παναγιώτης Παπαβασιλείου παραμένει πιστός για τέταρτη χρονιά στο πόστο του Εφόρου, συνδράμοντας τα μέγιστα στη διαδικασία εδραίωσης του ΑΟ Παγκρατίου στον πετοσφαιρικό χάρτη.

Ο Μιχάλης Νικολούδης, του οποίου η συνεισφορά υπήρξε καίρια στη φετινή πολύ επιτυχημένη πορεία του τμήματος, αναλαμβάνει καθήκοντα Αθλητικού Διευθυντή. Το ήθος, αλλά και η μακρά πορεία του στο πετοσφαιρικό στερέωμα θα αποτελέσουν καταλυτικοί παράγοντες στη διαδικασία οργάνωσης και διαχείρισης των αθλητικών ζητημάτων του τμήματος.

Ο Οδυσσέας Νασιμπιάν αναλαμβάνει από τη νέα σεζόν χρέη Τεχνικού Διευθυντή και θα αποτελέσει τον αρχηγό αποστολών της ομάδας μας, μεριμνώντας για ζητήματα οργανωτικού χαρακτήρα για το τμήμα. Ο Οδυσσέας θα συνδράμει τα μέγιστα μέσω του ακέραιου χαρακτήρα του αλλά και την οργανωτική του οξυδέρκεια.

Ευχόμαστε στο επιτελείο του τμήματος Πετοσφαίρισης καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

More in Βόλεϊ