Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ: Παγκράτι – Τερψιθέα 2-3

Την ήττα με 2-3 από την Τερψιθέα στην παράταση γνώρισε η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα της σεζόν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Παρότι στον αγώνα υπήρξαν πολλά τέρματα, κανένα εξ αυτών δεν σημειώθηκε στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.
Νωρίς στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από τέρμα του Τσιρόπουλο, αλλά κατάφερε να αντιδράσει άμεσα και με δύο τέρματα του Κωνσταντινίδη στο 51′ και στο 65′ έκανε την ανατροπή.
Στη συνέχεια η ομάδα μας έχασε ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμα και αυτό της κόστισε καθώς δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση.
Εκεί οι παίκτες μας προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να δημιουργήσουν φάσεις, όμως δέχθηκαν και 3ο τέρμα από τον Ταμποτέλη στο 110ο λεπτό, με το 2-3 να είναι και το τελικό σκορ.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΤΕΡΨΙΘΕΑ 2-3 (0-0)
Σκόρερ: 51′ & 65′ Κωνσταντινίδης / 48′ Τσιρόπουλος, 90′ Λύσανδρος, 110′ Ταμποτέλης.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Ακριτίδης): Αβαγιανος, Παπαθεου, Κουτσοχρήστος (58′ Ντότσικας), Μηνόπουλος, Κουρουπάκης (85′ Βασιλειάδης), Κωνσταντινίδης (67′ Καρτσαγκουλης), Ακριτίδης (46′ Κατσακος), Νάνος, Ξενόπουλος, Αδάμης (106′ Καλαρίτης), Παππάς

More in Ποδόσφαιρο