Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΒΟΛΕΪ: ΑΕ Αρμενίων- Παγκράτι 3-0

Με το αριστερό ξεκίνησε το Παγκράτι την προσπάθειά του στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από την ΑΕ Αρμενίων.

Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και στην επιστροφή του στις Εθνικές Κατηγορίες, το Παγκράτι παρουσιάστηκε εμφανώς “τρακαρισμένο” και μπήκε στην αναμέτρηση χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα τους αντιπάλους του. Η Αρμενική με εξαιρετικά ποσοστά υποδοχής επέβαλε το ρυθμό της και έφτασε με άνεση στο 1-0 με 25-22. Η ομάδα του Σάββα Λοϊζίδη έβγαλε αντίδραση στην αρχή του δεύτερου σετ αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους φιλοξενούμενους στο σκορ με αποτέλεσμα το 17-16 να γίνει 22-16 και ως εκ τούτου, οι Αρμένιοι να διαμορφώσουν το 2-0 με ευκολία (25-18). Στο τρίτο σετ, ο προπονητής της ομάδας ανακάτεψε την τράπουλα αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις απέναντι στην πιο έτοιμη, αυτή τη στιγμή, ομάδα της Αρμενικής.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της χρονιάς, στο Κλειστό ΜΕΤΣ, απέναντι στην Άθληση Μυτιλήνης για την 2η Αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΩΝ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 3-0

Σετ: 25-22, 25-18, 25-16

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Α. Σιημητράς, Γ. Παππάς, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Ε. Ζαχαρόπουλος, Θ. Λέπουρας

More in Βόλεϊ