Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Άθληση 3-0

Την πρώτη της νίκη στην επιστροφή της στις Εθνικές Κατηγορίες πανηγύρισε η ομάδα του ΑΟ Παγκρατίου μετά την επιβλητική επικράτηση απέναντι στην Άθληση Μυτιλήνης με 3-0 σετ. Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα περίπου 100 ατόμων, το Παγκράτι έκαμψε την αντίσταση της ομάδας που πέρυσι τερμάτισε στις τέσσερις πρώτες θέσεις του Πρωταθλήματος και πήρε το πρώτο του τρίποντο στην Α2 Εθνική Ανδρών.

Οι παίκτες του Σάββα Λοϊζίδη μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έχτισαν από τους πρώτους πόντους μια διαφορά ασφαλείας, έξι πόντων, την οποία και διατήρησαν έως το τέλος του σετ (25-20). Στο δεύτερο σετ, το Παγκράτι φάνηκε να βρίσκει ρυθμό και ανέβασε την απόδοσή του περιορίζοντας τα αβίαστα λάθη και παίζοντας καλή άμυνα, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 2-0 σετ (25-18). Η Μυτιλήνη δεν φάνηκε να έχει αντίδραση και δεν πίεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα μας να δοκιμάσει πράγματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους παίκτες.

Για την επόμενη αγωνιστική, το Παγκράτι ταξιδεύει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει την ΓΕ Ηρακλείου, την Κυριακή 5/11 σε ένα κομβικό παιχνίδι για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΣ ΑΘΛΗΣΗ 3-0

Σετ: 25-20, 25-18, 25-18

ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Γ. Παππάς (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. (Λ) Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Ε. Ζαχαρόπουλος, Θ. Λέπουρας, Σ. Ξεροβάσιλας, Ι. Τραγάκης, Δ. Στραγαλάς

More in Βόλεϊ