Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Ηράκλειο – Παγκράτι 3-1

Στην δεύτερη ήττα της χρονιάς με σκορ 3-1 υποχρεώθηκε η ομάδα μας, αφού επέστρεψε με «άδειες βαλίτσες» από την Κρήτη και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΓΕ Ηρακλείου.

Σε έναν αγώνα που κυρίευσαν τα λάθη, η ομάδα μας μπήκε νωθρά, επηρεασμένη από το μακρύ ταξίδι της λόγω καθυστερήσεων της πτήσης της. Βρέθηκε να κυνηγάει από νωρίς στην αναμέτρηση με σκορ 13-6, αλλά με ρίσκο στο σερβίς κατάφερε να μπει ξανά στη διεκδίκηση του πρώτου σετ. Στα κρίσιμα σημεία του πρώτου σετ, όμως, έμεινε από δυνάμεις λόγω της προσπάθειας ανατροπής και βρέθηκε πίσω με 1-0 στις λεπτομέρειες (25-23).

Το Παγκράτι με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση από την ημιτελή ανατροπή του πρώτου σετ, έπαιξε όμορφο βόλλεϋ ανά διαστήματα και με λύσεις από τον πάγκο και τον ανεβασμένο διαγώνιό της έφτασε στην ισοφάριση σε 1-1 (25-23).

Το Ηράκλειο έβγαλε αντίδραση και περιόρισε τα λάθη του, με αποτέλεσμα να πιέσει την υποδοχή της ομάδας μας. Κυνηγώντας και πάλι στο τρίτο και στη συνέχεια στο τέταρτο σετ, οι φιλοξενούμενοι υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, μένοντας από δυνάμεις χωρίς να έχουν καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης.

Ως συνέπεια, ήρθε η δεύτερη ήττα για την ομάδα μας που έμεινε με μία (1) νίκη σε τρεις αναμετρήσεις. Για την επόμενη αγωνιστική, το Παγκράτι υποδέχεται το Σάββατο (11/11) το Φοίβο Μελισσίων που προέρχεται από εντός έδρας ήττα απέναντι στο Ρέθυμνο, σε έναν ακόμα κρίσιμο αγώνα για την οικονομία του Πρωταθλήματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη ΓΕ Ηρακλείου αλλά και την ΕΟΠΕ για την εξαιρετική επικοινωνία και κατανόηση κατά τη σύγχυση που δημιουργήθηκε λόγω των αλεπάλληλων καθυστερήσεων της πτήσης της ομάδας προς το Ηράκλειο. Ιδιαίτερη μνεία στους φίλους της ομάδας του Ηρακλείου που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα παρά το γεγονός ότι ο αγώνας διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών.

ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 3-1
Σετ: 25-23, 23-25, 26-24, 25-23
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Θ. Νικολάου (Α) 13/45επ. 3 άσσοι, 1 μπλοκ, Μ. Ντινόπουλος 2/9επ. 2 άσσοι, Κ. Παππούλης 14/35επ., Δ. Παπαχρήστου 10/23επ. 1 μπλοκ, Α. Παπαδόπουλος 7/9 επ., Ν. Ζαρίφης, Α. Σιημητράς 9/17επ., 2 μπλοκ, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος 0/1 επ., Θ. Λέπουρας 2/4., Ι. Τραγάκης 0/1 επ, 1 άσσος

More in Βόλεϊ