Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Φοίβος Μελισσίων 3-0

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη για το Παγκράτι με 3-0 επί του Φοίβου Μελισσίων στο Κλειστό του ΜΕΤΣ. Με τη νίκη αυτή, το Παγκράτι διπλασίασε τις νίκες της και σκαρφάλωσε στην πέμπτη (5η) θέση του Πρωταθλήματος.

Πολύ ωραίο βόλλεϋ και βελτιωμένη εικόνα παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζει η ομάδα του Σάββα Λοϊζίδη, που είδε τους παίκτες του να μπαίνουν δυνατά στην αναμέτρηση από τον πρώτο πόντο. Με δίψα για τη νίκη μετά το κακό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο της Κρήτης, το Πάγκρατι φάνηκε να βρίσκει τον καλό του εαυτό και να δουλεύει στις προπονήσεις την εβδομάδα που πέρασε. Με όπλο το μπλοκ και το καλό σερβίς, η ομάδα μας προβλημάτισε πολύ τους παίκτες του Φοίβου που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του πρώτου σετ, με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0 με 2515.

Στο δεύτερο σετ, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν από τη θέση του σερβίς, κατορθώνοντας να μένουν κοντά στο σκορ. Το Παγκράτι, όμως, πιο ψύχραιμο στα κρίσιμα σημεία του σετ, ευτύχισαν να προηγηθούν με 2-0 με 25-22.

Στο τελευταίο σετ, οι φιλοξενούμενοι έκαναν αλλαγές, παίζοντας “τα ρέστα” τους, αλλά η ομάδα μας διατήρησε τα υψηλά επίπεδα απόδοσης και ποιότητας στο παιχνίδι της, μην αφήνοντας περιθώριο.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, απέναντι στη Γλυφάδα, το Σάββατο 18/11 (18:00) στο Κλειστόυ Γυμναστήριο “Οδυσσέας Παπαδόπουλος”, με φόντο την τετράδα του Πρωταθλήματος.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ 3-0
Σετ: 25-15, 25-22, 25-17
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Θ. Νικολάου (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος, Θ. Λέπουρας, Ι. Τραγάκης, Γ. Παππάς, Γ. Μαρκόπουλος (Λ)

More in Βόλεϊ