Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Ολυμπιάδα Πατρών 3-1

Δύσκολη νίκη στην κακή του μέρα πήρε το Παγκράτι που επιβλήθηκε με 3-1 επί της Ολυμπιάδας Πατρών και εδραιώθηκε στην τέταρτη (4η) θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους.

Νίκη χαρακτήρα για την ομάδα μας με ευρύ ροτέισον από τον Σάββα Λοιζίδη που κατόρθωσε να πάρει τα μέγιστα από τους 10 παίκτες που χρησιμοποίησε στην αναμέτρηση. Οι πλούσιες λύσεις που είχε στα χέρια του ο προπονητής του Παγκρατίου αποδείχθηκαν κρίσιμες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο πρώτο σετ είδε την ομάδα του να παρουσιάζεται νωθρή και να υποπίπτει σε σωρεία λαθών. Με όπλο τον πρώτο χρόνο και την καταπληκτική εμφάνιση των κεντρικών του σε όλη την αναμέτρηση, το Παγκράτι έμενε κοντά στο σκορ και μικρές λεπτομέρειες ήταν που διαμόρφωσαν το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων με 26-24.
Η εικόνα ήταν παρόμοια και στο δεύτερο σετ, καθώς η Ολυμπιάδα φαινόταν πιο ορεξάτη, αλλά το Παγκράτι με βοήθειες από τον πάγκο και πολύ καλή αντιμετώπιση στο μπλοκ έφτασε στην ανατροπή εντός του σετ και ισοφάρισε σε 1-1 με 25-23.
Στο τρίτο σετ, η ομάδα μας παρουσίασε προβλήματα στην υποδοχή για πρώτη φορά φέτος, καθώς η Ολυμπιάδα πίεζε ασφυκτικά στο σερβίς ρισκάροντας το λάθος. Παρ’ όλα αυτά, με ψυχραιμία και υπομονή στο παιχνίδι του, το Παγκράτι βρήκε ακόμα μια ανατροπή, όπως αυτές που μας είχε συνηθίσει από πέρυσι, και έκανε το 19-15 του σετ, σε 26-24 για να προηγηθεί με 2-1.
Στο τέταρτο σετ, η ομάδα μας έπιασε καλή απόδοση και εκμεταλλεύτηκε την κούραση των αντιπάλων της, με αποτέλεσμα να πάρει καθαρό τρίποντο με 25-21, απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα που αποδεικνύεται δύσκολο να αντιμετωπίσεις.

Η ομάδα μας πλέον παραμένει σταθερά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα και σε τροχιά τετράδας μετά την τρίτη συνεχόμενη καθαρή νίκη της.
Για την επόμενη αγωνιστική, το Παγκράτι φιλοξενείται στην Πετρούπολη σε μια επικίνδυνη αποστολή, απέναντι σε μια ομάδα που πλέον παίζει την παραμονή της στην κατηγορία.
Μετά την Πετρούπολη ακολουθούν τα τρία ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά για την πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα και περιμένουμε τον κόσμο στο πλάι της ομάδας.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 3-1
Σετ: 24-26, 25-23, 26-24, 25-21
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Θ. Νικολάου, Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος, Θ. Λέπουρας, Ι. Τραγάκης, Γ. Παππάς, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Δ. Στραγαλάς

More in Βόλεϊ