Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΠΣΑ: Λαρισαϊκός – Παγκράτι 3-3

Μετά από ένα χορταστικό σε θέαμα και γκολ παιχνίδι, το τμήμα Ποδοσφαίρου απέσπασε την ισοπαλία με 3-3 στην έδρα του Λαρισαϊκού.

Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24ο λεπτό, αλλά κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή, αρχικά ισοφαρίζοντας με τον Κωνσταντινίδη στο 36′ και στη συνέχεια παίρνοντας κεφάλι στο σκορ δύο λεπτά αργότερα με τέρμα του Ακριτίδη. Ο Λαρισαϊκός αντέδρασε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, οι παίκτες μας προηγήθηκαν εκ νέου, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ακριτίδη, αλλά δεν κατάφεραν να χαρούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δέχθκαν την ισοφάριση άμεσα, με τον Λαρισαϊκό να διαμορφώνει το 3-3 στο 51ο λεπτό, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, καθώς οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν κάποια άλλη φάση σε τέρμα, μέχρι το τελείωμα του αγώνα.

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 3-3 (2-2)
Σκόρερ: 24′ Γκουλης, 45′ Παπαθεοδωρίδης, 51′ Σακαρτζής / 36′ Κωνσταντινίδης, 38′ & 49′ Ακριτίδης
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Ακριτίδης): Αδάμης Ν., Φωτιάδης, Κασαμης (46′ Κουτσοχρήστος), Κουρουπάκης, Ντότσικας, Νάνος (65′ Βασιλειάδης), Στεργιόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ξενόπουλος (74′ Παππάς), Ακριτίδης, Αδάμης Χρ.(57′ Ρίζος)

More in Ποδόσφαιρο