Connect with us

Βόλεϊ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Πετρούπολη – Παγκράτι 1-3

Νικηφόρο πέρασμα για το Παγκράτι από την επικίνδυνη έδρα της Πετρούπολης με σκορ 3-1, παραμένοντας σταθερά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Χωρίς να εντυπωσιάζει ιδιαίτερα, το Παγκράτι έχει μάθει πλέον να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει και συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία, φτάνοντας τις πέντε (5) νίκες στο Πρωτάθλημα και τους 15 πόντους. Η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση, καθώς ήταν επηρεασμένη από την απουσία του προπονητή της στην άκρη του πάγκου λόγω ίωσης. Ωστόσο, υπό τις οδηγίες του επιτελείου του Σάββα Λοιζίδη, το Παγκράτι, αποφεύγοντας τα λάθη και εκμεταλλευόμενη την αδυναμία των αντιπάλων της στην υποδοχή κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ, κατόρθωσε να φτάσει το παιχνίδι στο 20-20. Επιδεικνύοντας συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία και πίσω από το σερβίς του πιο σταθερού της παίκτη στα τελευταία παιχνίδια, Αντρέα Σιημητρά, έκανε το 1-0 με 25-20.

Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχοι, που παρά την βαθμολογική τους θέση παρουσιάζουν ανταγωνιστικό πρόσωπο και πλέον παίζουν την παραμόνη τους στην κατηγορία, έβγαλαν αντίδραση. Αντίθετα, το Παγκράτι εμφάνισε σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης με αποκορύφωμα τα εννιά (9) χαμένα σερβίς και συνολικά 14 λάθη στο σετ, με αποτέλεσμα η ισοφάριση να επέλθει μοιραία (25-18).

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι έκτοτε και έδειξαν το λόγο που βρίσκονται ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος. Με φανταστική αντιμετώπιση στο μπλοκ και ανεβασμένα ποσοστά στην επίθεση, το Παγκράτι κατέκτησε τα επόμενα δύο σετ με μεγαλύτερη ευκολία από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα μας έφτασε σε μια ακόμα εκτός έδρας νίκη και ετοιμάζεται πλέον για τα τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι απέναντι στις ομάδες που φαίνεται να ξεχωρίζουν στο Πρωτάθλημα, αρχής γενομένης την επόμενη εβδομάδα στο Κλειστό του ΜΕΤΣ απέναντι στην αήττητη Κερατέα.

Να σημειώσουμε ότι στον επερχόμενο αγώνα, το Σάββατο 9/12 στις 17:00, απέναντι στην Κερατέα, θα βραβευτεί μια εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού βόλλεϋ και δη του ΑΟ Παγκρατίου, ο Κώστας Αρσενιάδης. Περιμένουμε τον κόσμο του Παγκρατίου σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς, να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας.

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1-3
Σετ: 20-25, 25-18, 22-25, 21-25
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Θ. Νικολάου , Κ. Παππούλης, Δ. Παπαχρήστου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Α. Σιημητράς, Κ. Καρράς (Λ), Ε. Ζαχαρόπουλος, Θ. Λέπουρας, Ι. Τραγάκης, Γ. Παππάς, Γ. Μαρκόπουλος (Λ)

More in Βόλεϊ